Torsdag, nästan fredag

torsdag 20 juli 2017 - 15:15 | 0 Kommentarer

I tisdags hängde jag hela kvällen på Kaffia! Jag hjälpte till där lite grann eftersom det är rusis nu under Jakobs Dagar. Har ni sett vilken söt liten uteservering de har fixat förresten, gjord av gamla lastpallar? Älskar det genomgående miljötänket de har på caféet vilket syns både i deras inredning och utbud.

 

kaffia1

kaffia2

 

Ikväll ska jag gå och se Linnea Henriksson vid After Eight och direkt efter det ska jag till Skolparken där Jeppis Summer Jam ordnas. Imorgon är det redan fredag och det innebär flytbastu (om nu vädret tillåter) med gänget som är samlat från alla världens håll och kanter (mest Stockholm) och vad som händer på lördag är ännu oklart. Förmodligen blir det fest i dagarna två i år igen. 

 

skata

skata 2

 

Idag kom förresten mitt andra personporträtt ut i Jeppis Weekly och den här gången har jag intervjuat allas vår favorit Ellen Strömberg. Sen skrev jag förstås en krönika som vanligt också. Just ja, så håller jag dessutom i trådarna på Sevendays instagramkonto den här veckan, så in och kika där också. Så, det var all reklam för idag, tack och hej.

Kategorier:

Sommar 2017 Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.