Varför jag älskar hösten

onsdag 20 september 2017 - 21:00 | 0 Kommentarer

Jag älskar hösten och jag undrar om det inte är min favoritårstid faktiskt. Jag brukar ha lite melankoliska känslor vid årstidsbytena och förra året skrev jag en lista på saker att proppa i sig för att lindra den s.k. höstdeppen. I år känner jag faktiskt inte alls på samma sätt, utan ser riktigt fram emot de kommande två månaderna. Jag vet ändå att många är irriterade på att sommaren tog slut före den ens hann börja, men en lista med allt som är bra med hösten kanske kan påminna någon om allt som faktiskt är rätt skönt just nu. 

 

♥ Hösten innebär nystart. Skolorna börjar igen och den där härliga ivrigheten håller i sig ungefär fram till nyår, så passa på när det ännu känns enkelt! (Du också Karolina, skriv den där gradun nu bara!)

♥ I samma veva kan det vara helt rätt tid att t.ex. ta tag i hälsan efter ledigheterna. Min träningsmotivation kommer åtminstone alltid tillbaka på hösten efter att ha haft semester i ett par månader. 

♥ Alla sjukt vackra färger.

 

host vasa2

 

♥ Det blir mörkare och svalare om kvällarna. Jag tycka att det är så fruktansvärt skönt. I och för sig gillar jag inte mörkret på morgnarna, men om kvällarna är det något av det bästa jag vet. 

♥ Man sover bättre, tack vare föregående punkt. Ett svalt och mörkt rum är det säkert många som håller med mig om att är det bästa att sova i.

♥ Lyktor, doftljus, öppen spis... Behöver jag säga mer? Det KAN inte finnas något mysigare än när man kommit in och är lite frusen, när man får dra på sig sköna kläder och krypa ner under en filt med en massa tända ljus i rummet.

 

ljus 

♥ Min födelsedag! 18 oktober!

♥ Alla onödiga (men ack så underbara) TV-program börjar igen: Idol, Paradise Hotel, Svenska Hollywoodfruar... 

♥ Varma tröjor. Höga strumpor. Mössor. Stora halsdukar. Soppor. Teer. 

 

karolinakajsa

Kajsa och jag ute i höstkylan häromkvällen.

Kategorier:

Dagbok Höst 2017 Listor

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.