WALT MIGUEL

fredag 22 juli 2016 - 15:40 | 0 Kommentarer

Ajajaj hörni, om ni inte var i Skolparken igår kväll så kan jag berätta att ni missade något! Walt Miguel förlorade sin live performance virginity – och det med bravur. Jag och Moa började kvällen på Netti med varsin öl och vid halv elva tömdes terrassen nästan helt, då folket gick iväg till parken för att lyssna på den nya lokala förmågan.

 

Antti Koivukangas inledde med att presentera Walt Miguel och sa plötsligt något om dagböcker på internet, "såna här bloggar" och i nästa sekund hör jag mitt eget namn följt av ett långt citat ur det här inlägget. Alltså haha! Så himla kul! Mina rader fick alltså fungera som presentation före han sedan steg in på scen. En väldigt fin inledning på spelningen, enligt min ytterst objektiva åsikt.

 

jakobs dagar 2016

walter walt miguel2

walt miguel skolparken

jeppisdagarna

walter fellman3

skolparken jakobstad

 

Killen drar parken full under sin första spelning och levererar sedan en sådan show att ingen går därirfån besviken. Suverän scennärvaro, ett stort självförtroende och precis lika bra live som inspelat. Mellansnacken skötte han även som om han aldrig skulle gjort något annat, med en gnutta humor och självironi. "Det här är sista låten, men sen klappar ni in mig så kör jag tre till. Okej?"

 

Jag ville bara stiga upp och dansa loss, men med en småtrög sittande publik gör man ju inte det bara så där. Nästa gång kunde man skippa bänkarna, för folk blir så himla lama av dem. Jag och Moa gick ändå längst fram under sista låten och sket i blickarna i ryggen. Är fortfarande på bra humör efter spelningen! Förutom låtarna jag listade i det tidigare nämnda inlägget har Ya Era Hora blivit en favorit. Är det inte konstigt hur het man tror att man är när man dansar till spanska låtar? Eller? Nån annan? 

 

Den här killen ska vi hålla ett öga på, för jag ser inte varför han inte skulle kunna gå hur långt som helst. Kom ihåg var ni läste det först. Walt Miguel hittar ni på Soundcloud, Bandcamp, Facebook och Instagram.

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.