Ojdå, råkade visst bli kvar i Thailand

lördag 4 mars 2017 - 12:31 | 0 Kommentarer

Ja, jag vet. Det är löjligt länge sedan jag skrivit något i denna blogg. Faktum är att det är ett under att Sevendays inte kickat ut mig redan. Men hey, jag är tacksam över att få vara kvar, för vet ni vad? Om exakt en månad är jag hemma i Vasa igen och får äntligen ställa mig vid spisen och experimentera ihop nya veganska maträtter! Yes!

 

Så vad har hänt den senaste tiden? Allt för mycket för att jag ska orka rada upp allt. En månad på Bali i Indonesien blev det iallafall, med så otroligt mycket god, vegansk mat som var en fröjd både för öga och mage. Firade jul ihop med lillsyrran och hennes kille, och efter nyår flög jag upp till Ao Nang i Thailand för att hälsa på mina semestrande föräldrar och lillebror. Åkte sedan vidare till Koh Lanta för att hälsa på min f.d. kollega Aki och hans tjej Annika och sedan råkade jag visst bli kvar här. Har snart bott i Saladan här på ön i två månader, och trivs som fisken i vattnet! Har faktiskt utmanat mig själv och mina rädslor och både lärt mig köra moppe och dyka.

 

Dykningen då... hur gick det till egentligen? Tja, träffade massvis med härliga människor som allihopa jobbade med dykning och till slut föll jag för grupptrycket. Var helt enkelt tvungen att testa... och jag med blev förälskad i dykning, så nu är jag visst certifierad Advanced Open Water-dykare och har dykt med både sköldpaddor, hajar och mantor. Hoppsan! Alldeles underbart är det. Kan varmt rekommendera till precis allihopa.

 

Är så väldigt tacksam över alla de människor jag träffat och lärt känna här på ön, för utan dem hade dagarna blivit väldigt långa. Att jag dessutom fått chansen att tjäna lite extra pengar och frilansa som barnvakt och snorkelguide på en av dykbåtarna gör ju vistelsen här extra fantastisk. Livet här är bra. Och jag förstår nu varför folk åker till Thailand, år efter år. Det är ett härligt land!

 

Så, snart kommer jag alltså hem igen, och från det lovar jag börja blogga igen, okej? Ha det fint och må gott tills det! Följ mig gärna på instagram så länge, uppdaterar ofta där (@malinullastina).

 

A47AA936 C3B4 431F 9EFA 5C6A0274C2

7699596E 2417 4A51 92A5 00230BE2C2

3B780E48 C1C9 4FE6 B65A EDBC424ABF2

 

Kategorier:

Resor

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.