The Big Breakfast Post

onsdag 26 april 2017 - 12:25 | 0 Kommentarer

Det snöar ute. Om mindre än en vecka går vi in i maj månad, och det snöar ute. Jag måste ärligt säga att detta väder gör att jag tappar motivation och inspiration till att göra nånting alls, och ja, jag vet att jag inte är ensam om detta, men jag påverkas så otroligt mycket av vädret! Nu har det gått tre veckor sen jag landade i Vasa, efter sex månader i värmen, och jag hade nog hoppats på att redan kunna använda vårjacka och sitta på trappan i solen och dricka morgonkaffet... men det ser jag ut att få vänta på ännu en vecka. Oh well, inte mycket att göra åt det.

 

Något jag i dessa gråa tider ändå försöker se till att göra färgglatt är mina frukostar. Jag älskar frukost! Bäst av allt är kaffe, smoothiebowls och avokado på rågbröd, så det har blivit en hel del av det på sistone. Utan att presentera dem i mera detalj, tänkte jag därför bjuda på mina senaste frukostbilder för att kanske inspirera någon.

 

IMG 6665
IMG 6242
IMG 6273
IMG 6457
juu2

 

Kaffe är viktigt, som ni kan se i bilderna. En lite dålig ovana kanske, för dricker jag inte kaffe i början av dagen får jag en hiskelig huvudvärk sen... kanske dags för kaffe-detox? Färsk frukt är dock ännu viktigare! Gotta have fruits! Måste dock påpeka att frukostar som dessa blir det endast när jag faktiskt har tid. Jobbar jag kväll har jag gott om det - tid. Börjar jag tidigt på morgonen istället blir det inte lika festligt. Vad äter du helst på morgonen?

Kategorier:

Matlagning

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.