Tips på sommarfrukostar i dagens tidning

torsdag 1 juni 2017 - 20:33 | 0 Kommentarer

Dagens roligaste: att få rida Johannas fina häst Lasse i soliga Sundom, och att jag fått den stora äran att i text och bild tipsa om några nyttiga och goda frukostalternativ i sommarbilagan som utkom i dagens VBL/ÖT/Sydin! Eftersom jag åkte iväg till Kroatien en vecka hade jag inte alltför mycket tid på mig (eller somriga miljöer för foton pga trist vår) att färdigställa recepten, men är ändå nöjd med vad jag fick till. Hoppas självklart att ni med ska uppskatta både bilder och recept, och att det inte bara är hemma hos mig recepten funkar, ifall nån väljer att prova och är noga med att följa just mina recept... Det var nästan det svåraste, att faktiskt skriva ner någorlunda exakta mängder... Så brukar ju inte jag göra mat i vanliga fall, utan jag bara slänger i det som ser lagom ut och kör på. Lägger sen till mer av nåt om det behövs.

Anyway, tusen tack Sevendays.fi för möjligheten att göra detta! Jag gillar ju att se mina bilder i tidningen, hehe. Visste ni att jag faktiskt praktiserat och sen sommarjobbat som fotograf på Vasabladet för några år sen? Eller tja, några och några, det är ju 9 år sen praktiken och 7 sen sommarjobbet! Hjälp, så tiden går! Men det var nog det roligaste jobbet jag nånsin haft, tror jag. 

 

DSC 0316 copy
DSC 0343 copy

Två bilder som inte publicerades i tidningen, men som togs i samma veva som de andra och som jag också gillar. För recept är det bara att ta sig en titt i sommarbilagan!

Kategorier:

Matlagning

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.