Alla borde gå till Adente

onsdag 24 maj 2017 - 13:00 | 118 Kommentarer

Detta är ett kommersiellt samarbete med Adente

***

adente4

 

Ni som följer mig på Instagram har kanske lagt märke till att jag varit till tandhygienisten för inte så länge sedan. Jag var så nöjd. Och så begeistrad över den goda service jag fick. Så nu ska vi prata munhälsa för hela slanten här.

 

Varför är munhälsa så viktigt då? Jo, den är viktig för vår hälsa i stort. En dåligt borstad mun ökar till exempel risken för att bakterier stannar kvar och orsakar sjukdomar i kroppen. Förutom hål i tänderna och tandlossning kan bakterier i munnen leda till lunginflammation, cancer, hjärtinfarkt och stroke. Läskigt va? Så det där att ta hand om sina tänder borde vara högt prioriterat. 

 

adente8

 

Jag hade aldrig varit till Adente tidigare. Men jag hade hört en hel massa bra om den här tandläkarmottagningen. Trevlig personal. God stämning. Härlig miljö. Sa de flesta. Så förväntningarna var rätt så höga när jag traskade upp för trapporna till Adente för första gången denna vår.

 

adente11

 

Adente ligger alltså på tredje våningen i posthuset i Vasa centrum. Vid dörren trycker du på en knapp och emot dig kommer en glad receptionist som hälsar dig varmt välkommen. Från skolan är jag van vid att mötas av plastmattor. Vita rockar. Och kalla miljöer när jag går till tandläkaren. Men på Adente är det helt tvärtom. Där känns det hemtrevligt från första stund. Fräsch inredning. Avslappnande musik. Glada ansikten. Sköna soffor. Och massa bra läsning. Allt vad man önskar sig när man ska till tandläkaren med andra ord. 

 

adente6

adente3

 

Den här dagen hade jag bokat tid till tandhygienisten Hanna Laurila för att ta bort tandsten. Ja, jag hör tyvärr till dem som inte använder tandtråd. Så jag är illa tvungen att rensa munnen med jämna mellanrum. Kan vi förresten göra en snabb gallup här och nu, hur många av er använder faktiskt tandtråd? Många säger att de gör det. Men när det väl kommer till kritan fuskar de flesta.

 

Hanna tog glatt emot mig när jag kom in genom dörren den här eftermiddagen. Vi hittade genast en koppling till varandra eftersom hon bara för några år sen petat i min mun på Studenthälsan. Jag skulle just flytta till New York. Och hon kollade att allt vara okej med mina tänder. Jag kommer ihåg att jag tyckte så himla mycket om henne. Men sedan gick jag ut Hanken och hon försvann ur mitt periferi. Så förstå lyckan när jag fick möta denna fenomenala kvinna igen!

 

adente2

 

Alltså låt mig få skryta lite extra på Hanna, för hon är faktiskt en av de bästa tandhygienisterna jag någonsin gått till. För det första är hon proffs på det hon gör. För det andra är hon hur trevlig som helst. Dessutom får hon en att känna sig hur trygg som helst i den där tandläkarstolen som man normalt ligger och spänner sig i. Förutom detta ger Hanna massa bra tips och råd längs vägen om hur man kan förbättra sin munhälsa.

 

Jag menar, efter ett besök hos Hanna blir man faktiskt inspirerad att ta hand om sina tänder ännu bättre. Kan ni förstå att jag till och med börjat använda tandtråd nu. Okej, jag är inget proffs ännu. Men minst fem av sju dagar i veckan är jag där med tråden. Helt otroligt ju. Från noll till hundra bara tack vare Hanna. 

 

adente5

 

Andra kommentarer då? Jo, Adente lägger verkligen kunden i fokus. Och man märker hur de som jobbar där trivs tillsammans för atmosfären är helt rackarns underbar. Varm och vänlig. Sedan gillar jag också läget. Mitt i centrum. Med bra parkeringsmöjligheter. Bara en sådan sak. 

 

adente1

 

Här ser ni därför en himla nöjd tjej. Med ren mun. Och blänkande tänder. Att gå till tandhygienisten är faktiskt bland det bästa jag vet. Det tar sällan ont och efter bara en timme har man en dubbelt så fräsch mun. Ahh, jag kunde gå till tandhygienisten varje månad. Tack snälla Hanna för den här gången. Jag kommer snart igen!

 

TÄVLINGSTAJM. Sist men inte minst tänkte jag faktiskt bjussa på en tävling. Nu har ni nämligen möjlighet att vinna EN TANDBLEKNING helt gratis. Vanligtvis kostar en sådan behandlig 295 euro. Så passa på nu ifall ni vill bleka upp era tänder till sommaren. Ni deltar i tävlingen genom att kommentera inlägget nedan. Ni kan delta fram till lördagen den 27 maj klo 24.00. På söndag drar jag vinnaren. Stort lycka till! ♥

 

 

Adente

info@adente.fi

06 312 4200

 

Kärlek Michaela 

 

 

Kommentarer

 • Nina

  24.05.2017 13:18 (3 månader sen)

  SÅ viktigt med bra feelis när man går till tandläkaren. Precis som du så minns jag plastmattor och på löpande-band-kontroller från skoltiden, usch. Tandtråd njäe, men jag leker nästan varje kväll att jag är med i Robinson och knaprar tänderna med en trätandpetare framför tv:n :D Och jaaaa, jag vill vara med och tävla om en tandblekning. Skulle vara värsta lyxen att få bort jag-älskar-kaffe-fläckarna! Ha en ljuv helg vackra du!


 • Elin Westerlund

  24.05.2017 13:22 (3 månader sen)

  Åååå, har alltid velat testa bleka tänderna! ??


 • Hanna

  24.05.2017 13:26 (3 månader sen)

  Var till Adente akut ifjol (en bit ur framtanden lossnade 5min efter att studenthälsan stängt så fick ringa runt halva vasa) och var också supernöjd där! Dock är den kommunala hvc-tandläkare jag varit till nu i vår också superbra så ;) Jag använder faktiskt tandtråd vareviga kväll plus flourmunskölj (nu extra noga med allt då jag fått bettskena) och xylitoltabletter efter varje måltid, så jag försöker ta hand om mina tänder så bra det går :D (deltar int i tävlingen då jag int bor i vasa längre :D)


 • Bittan

  24.05.2017 13:34 (3 månader sen)

  Oj vad roligt det skulle vara att få tänderna blekta, de har gulnat av tidens tand.


 • Johanna

  24.05.2017 13:59 (3 månader sen)

  Jag vill delta i tävlingen. Borde själv sätta mer fokus på mina tänder.. Kanske även jag bokar en tid nu, det lät ju inte så farligt :)


 • Satu

  24.05.2017 14:08 (3 månader sen)

  Okej, kanske bästa grejen man har kunnat vinnapå en blogg på lääänge! Pick me!! Kiva inlägg Michaela! Kram


 • Anna Liljekvist

  24.05.2017 14:38 (3 månader sen)

  Gud va mysigt det låter! Tycker att 9 av 10 gånger möter man en sur tant vid tandläkaren. I en miljö som gör en nervös även om man annars inte är det. Skulle ju inte sitta helt fel med vitare tänder inför sommaren heller! :D


 • Angelina

  24.05.2017 14:40 (3 månader sen)

  Jag e med i tävlingen! Vill vinna så jag slipper mina tänder som e lika gula som solen :D


 • Sarah

  24.05.2017 14:44 (3 månader sen)

  Jag var livrädd för att få hål i tänderna när jag var liten! Var inte alltså rädd för tandläkaren men för själva hålen... Den rädslan försvann med första (och tillsvidare enda!) hålet men använder tandtråd ännu idag :D


 • Simone Envall

  24.05.2017 14:46 (3 månader sen)

  Wohoo! Jag vill vara med och tävla!!


 • nadia Boussir

  24.05.2017 14:53 (3 månader sen)

  Vill absolut delta. Tack! Mina tänder behöver bli vita o fina. Ja, och så behöver jag boka tid till tandläkaren också :/ Kram, currytanden


 • Anki

  24.05.2017 15:12 (3 månader sen)

  Efter som jag har slutat röka så vore den här blekningen nåt för mig. Hoppas hoppas ?


 • Tessa

  24.05.2017 15:46 (3 månader sen)

  Ojoj, tandblekning har jag velat göra länge. Men med småbarn och hus så prioriterar man annat :) Jag sköter idag bra om mina tänder, annat var det när jag var liten när nästan alla tänder "ruttna" bort. :( idag smilar jag stort åt alla jag träffar!


 • Malin

  24.05.2017 15:57 (3 månader sen)

  Mickis, vilket härligt erbjudande du kommer med! Mina tänder skulle verkligen behöva lysa ikapp med mitt humör i sommar när jag tar emot min magisteravhandling :D Ta hand om dig <3


 • Mikaela

  24.05.2017 16:00 (3 månader sen)

  Den tävlingen vill man ju gärna vara med på! Sitter faktiskt var och varannan dag och googlar tandläkare i vasa...men får inte riktigt tummen ur att boka fast jag verkligen borde! Det där med tandläkarbesök är ju inget man direkt längtar efter :)


 • Anna

  24.05.2017 16:22 (3 månader sen)

  Jamenjaa! Pick me! Så skulle man sen gå och smajla dagarna i ända, med fina vita tänder :)


 • Lena

  24.05.2017 16:53 (3 månader sen)

  Jamen ja-hoppas på tur!


 • Sofia

  24.05.2017 17:47 (3 månader sen)

  Jaa! Det här behöver jag verkligen! Tyvärr har jag alltid haft lite komplex för mitt leende, har haft flera tandställningar men ändå är tänderna inte raka. Ifjol var jag till en tandhygienist för att ta bort tandsten...ett besök som jag trodde skulle ta 15 minuter tog 45 minuter och efter det har jag påriktit använt tandtråd MINST 1 gång per dag...bara för att slippa liknande besök i framtiden. Hoppas på vinst för att vilja le så tänderna syns lite mer i sommar :D


 • Karolina

  24.05.2017 18:15 (3 månader sen)

  Ååh! Vill så gärna bleka tänderna efter många år med tandställningar och besvär. Har dessutom ännu sneda tänder så det skulle vara ett lyft att få bleka dem


 • Julia Holmqvist

  24.05.2017 18:23 (3 månader sen)

  Jag är med och deltag i tävlingen, åh så kul håller tummar och tår <3


 • Sofia Näs

  24.05.2017 18:39 (3 månader sen)

  Ååh! Har alltid haft så problem med mina tänder, så är gärna med i tävlingen! Skulle vara trevligt att på sommarens festligheter få vara uppklädd till tänderna (bokstavligen)!!


 • Hanna

  24.05.2017 19:00 (3 månader sen)

  Oj denna tävling vill jag verkligen delta i!! Vore så härligt att få lite vitare gaddar :)


 • Magda

  24.05.2017 19:06 (3 månader sen)

  Skulle gärna vilja vinna tandblekningen!


 • Yvonne

  24.05.2017 19:30 (3 månader sen)

  Jag var till Adente och Petra första gången för lite över ett år sedan. Bättre vård och bemötande är inte möjligt att få. Petra hjälpte mig att få det smile jag drömt om hela livet, och det är alltid lika roligt med återbesök i Adentes varma och positiva atmosfär, ljusår från barndomens skräcktandläkare.


 • Ronja Strömvall

  24.05.2017 20:11 (3 månader sen)

  Jag är med i utlottningen!!! Speciellt till denna tandklinik!! :)


 • Johanna

  24.05.2017 20:14 (3 månader sen)

  Oj, sku va perfekt med en tandblekning inför mitt bröllop i sommar ??


 • Anne

  24.05.2017 20:14 (3 månader sen)

  Deltar! :)


 • Mk

  24.05.2017 20:22 (3 månader sen)

  Jamen! Jag som tänkt att jag skulle vilja bleka tänderna, de är så gula, förutom framtänderna, så det ser så fult ut. Men har inte råd då vårdledig. Hoppas jag vinner!


 • Eva

  24.05.2017 20:32 (3 månader sen)

  kul att det kan vara trevligt hos tandläkaren. Med mild tandläkarskräck har jag svårt att tro det fast jag vill :)


 • Ann-Sofi

  24.05.2017 20:56 (3 månader sen)

  Dit går jag med. Mina tänder tycker det är trevligt också. :)


 • Nina

  24.05.2017 21:06 (3 månader sen)

  Oj, nu blev jag faktiskt lite sugen på att byta tandläkare efter att jag läst det här! Och att bleka tänderna skulle verkligen behövas så man kan skratta på foton igen..


 • Hanna

  24.05.2017 21:15 (3 månader sen)

  Jag vill vinna tandblekningen! Vi gifter oss i sommar. Har på känn att jag kommer att skratta stort både en och två gånger den dagen, så ett kritvitt leende skulle definitivt pigga opp ;)


 • Jenna

  24.05.2017 21:18 (3 månader sen)

  Ååh jag har drömt om tandblekning sedan jag blev av med min tandställning för 12 år sedan! Mina tänder gulnade enormt mycket av tandställningen, så det kanske skulle vara dags att fixa till de nu :)


 • Linda

  24.05.2017 21:19 (3 månader sen)

  Om det finns nåt jag skäms för så är det mina ojämnt färgade tänder. Jag är inte speciellt utseendefixerad annars, men ett snyggare smajl skulle jag faktiskt vilja ha. Det skulle bli en perfekt födelsedagspresent till mig på min jämna dag i helgen.


 • Annika BYRKJELAND

  24.05.2017 21:26 (3 månader sen)

  Deltar i tvälingen! :)


 • Annah

  24.05.2017 21:34 (3 månader sen)

  När man passerat halvsekel skulle det nog sitta bra med tandblekning :-)


 • Nina

  24.05.2017 21:36 (3 månader sen)

  Bästa känslan då man varit till tandhygienisten och fått munnen ordentligt rengjord! :) Borde använda tandtråd oftare, börjar alltid så flitigt, men glömner sedan bort det, varför ska det vara så svårt!:D Adente är mycket mysigt och hemtrevligt! Skulle vara trevligt att vinna en tandblekning dit ;)


 • Mia

  24.05.2017 21:54 (3 månader sen)

  Oj vad härlit det skulle va att hitta en riktigt bra tandläkarmottagning, låter som ett ställe värt att pröva! Deltar gärna i tävlingen!


 • Mia

  24.05.2017 21:57 (3 månader sen)

  Oj så härligt det skulle va att hitta en riktigt bra tandläkarmottagning i Vasa, låter som ett ställe värt att pröva! Deltar gärna i tävlingen!


 • Erika

  24.05.2017 22:02 (3 månader sen)

  Är med och tävlar! Behöver till tandläkare asap, men skjuter på och skjuter på. Kunde få spring i benen om en tandblekning finns som morot ?


 • Jenny

  24.05.2017 22:17 (3 månader sen)

  Har också gått hos Adente ca 3 år, alltid varit nöjd och tacksam efter mina besök. Skulle vara härligt med tandblekning och ett fräschare leende till sommaren :) deltar!


 • Ema

  24.05.2017 22:24 (3 månader sen)

  Jag hör till den gruppen som älskar att gå till tandläkaren och fixa upp min mun! Hoppas jag vinner och får snygga sommar tänder efter allt kaffe ;)


 • Sandra

  24.05.2017 22:26 (3 månader sen)

  Wow! Är med och tävlar! Och Adente är såå bra!


 • Emelie

  24.05.2017 22:30 (3 månader sen)

  Deltar :)


 • mikaela

  24.05.2017 22:34 (3 månader sen)

  Jag vill gärna vara med o tävla. En tandblekning har man ju inte riktigt pengar till själv i dagsläget.


 • Sara

  24.05.2017 22:40 (3 månader sen)

  Skulle vara så fint att få le i sommar med ett skinande vitt leende! :)


 • Sara

  24.05.2017 22:51 (3 månader sen)

  Deltar i tävlingen :)


 • K

  24.05.2017 22:57 (3 månader sen)

  Det skulle vara bra att prova på. Jag hör till dem som har 2 kritvita stora fläckar på framtänderna så om man kunde få resten av tänderna samma färg vore ju jätte bra! ?


 • Jenny

  24.05.2017 23:20 (3 månader sen)

  Spännande, deltar!


 • Jennifer

  24.05.2017 23:20 (3 månader sen)

  Jag deltat gärna i tävlingen! Är dessutom stamkund hos Adente, bra ställe! :)


 • Tove

  25.05.2017 00:50 (3 månader sen)

  Deltar gärna i tandblekningstävligen. Förr när jag sprang (okej, flög) över till USA mest hela tiden kunde jag köpa white stripes för billig peng. Nu när man är heltidsstuderande så har tyvärr resorna uteblivit, tänderna gulnat (tack för det kaffe!) & börsen gapar tom. Att vinns tandblekningstävlingen skulle sitta fint. Vinna en resa vart som helst utanför Brändö skulle också sitta fint. ;)


 • Caroline

  25.05.2017 01:17 (3 månader sen)

  Deltar och hoppas få mig ett vitt sommarleende :D


 • Sarah

  25.05.2017 07:48 (3 månader sen)

  Jag deltar väldigt gärna!!!! Fräsha sommartänder skulle passa suveränt. :)


 • Sofia S

  25.05.2017 07:50 (3 månader sen)

  Åååh, har länge velat göra en tandblekning! Och Adente verkar vara härligt ställe.


 • Maria

  25.05.2017 07:57 (3 månader sen)

  Jag är rädd för tandläkare, men du får Adente att låta som ett ställe man faktiskt skulle våga gå till. Därför skulle en vinst samtidigt vara fint, öva sig att våga besöka tandläkare och få fina tänder! :)


 • Amanda

  25.05.2017 08:31 (3 månader sen)

  Åh jag är också med och tävlar! Känner också Hanna men från annat sammanhang - och ja hon är ju nog helt underbar!


 • Annika

  25.05.2017 08:47 (3 månader sen)

  Låter som ett ställe värt att pröva! Är gärna med och tävlar om vitare tänder!


 • Sofia Ylimäki-Lindqvist

  25.05.2017 09:08 (3 månader sen)

  Jag deltar i tävlingen! :-)


 • Ln

  25.05.2017 09:38 (3 månader sen)

  Det här skulle vara intressant att testa!


 • cs

  25.05.2017 10:07 (3 månader sen)

  Jag deltar också i tävlingen :)


 • Linda

  25.05.2017 10:13 (3 månader sen)

  Jag är också nöjd kund hos Adente. Deltar i tävlingen!


 • HannaG

  25.05.2017 10:55 (3 månader sen)

  Vilken trevlig tävling. Hoppas på vinst!


 • Hanna

  25.05.2017 11:14 (3 månader sen)

  Hej ? Är mammaledig och har därför lite skralt i kassan och skulle bli superglad att få göra detta. Har drömt om att få bleka tänderna men aldrig gjort det. Har ofta varit till tandläkaren då jag tyvärr har haft en tandsort som innebär hål i tänderna. Skulle vara så roligt att få åka till tandläkaren och göra något roligt istället ?? Brukar ha otur och vinner oftast inte i tävlingar men håller tummarna att jag vinner detta ?


 • Inkku

  25.05.2017 12:05 (3 månader sen)

  Ja just, tandtråd... Detdär jag använder veckan innan tandläkarbesöket :) O tandblekning kunde jag gärna prova på, tack


 • Alisa

  25.05.2017 12:07 (3 månader sen)

  Oooh I'm so in! Har så länge velat göra en tandblekning! ???


 • Ida

  25.05.2017 12:30 (3 månader sen)

  Vilken bra tävling! Jag är med!


 • S

  25.05.2017 13:03 (3 månader sen)

  Jag är gärna med i tävlingen! Kommer att ta min magister i början på juni efter ett otroligt hektiskt år. I och med att jag aldrig tog några studentfotografin tänkte jag vara den enda i världen som tar magidtersbilder. Det skulle ju var extra kul med vitare tänder tills dess :)


 • Malin

  25.05.2017 13:10 (3 månader sen)

  Jag är hemskt gärna med i tävlingen! Är sjukt dålig på att använa tandtråd.. försöker verkligen men det känns så jobbigt. Som tur borstar jag tänderna flera gånger per dag i alla fall :)


 • Janina

  25.05.2017 13:13 (3 månader sen)

  Aldrig hört om detta ställe men baserat på dina upplevelser så skulle jag gärna gå hit nästa gång jag ska till tandläkaren. Najs!


 • Linda

  25.05.2017 13:20 (3 månader sen)

  Åh jag vill också göra min mun sommarfin! Håller tummarna!!


 • Carina

  25.05.2017 14:37 (3 månader sen)

  Vill så gärna få tänderna blekta!!


 • Lilian

  25.05.2017 15:15 (3 månader sen)

  Jag är också med! Härligt med "hälsosamma" tävlingar :D


 • Linnea

  25.05.2017 15:31 (3 månader sen)

  Deltar gärna i tävlingen! :)


 • Chevelle Ekström

  25.05.2017 15:49 (3 månader sen)

  Åh va kul! Jag är med!??


 • Johanna

  25.05.2017 16:32 (3 månader sen)

  Skulle vara så roligt att få testa på och bleka tänderna en gång! Håller tummarna.


 • Emilie

  25.05.2017 16:45 (3 månader sen)

  I'm in!?


 • Ulrika

  25.05.2017 18:02 (3 månader sen)

  Skulle mer än gärna testa an tandblekning!


 • mona

  25.05.2017 18:21 (3 månader sen)

  Jaaa! Vem skulle väl inte vilja ha vitare tänder? Jag känner inte Hanna, men Petra som jobbar där är också väldans trevlig :D


 • Camilla

  25.05.2017 18:26 (3 månader sen)

  Härliga Adentegänget! Jag har tillbringat många många timmar i tandläkarstolen där med att fixa mitt felaktiga bett. En tandblekning skulle verkligen vara pricken över i.


 • Emma Wilkman

  25.05.2017 18:44 (3 månader sen)

  Jag både vill o ha och behöver den?


 • Elin

  25.05.2017 19:02 (3 månader sen)

  Skulle gärna testa riktig tandblekning för jag är så skeptisk! :D Har testat hemmablekningar, blekande tandkräm, Warpaint etc. men fortfarande inte uppnått önskad effekt! Inbillar mig att allt är lite bättre med vitt leende :)


 • Gunilla

  25.05.2017 19:11 (3 månader sen)

  Tack! Det låter helt underbart!!


 • Tina :)

  25.05.2017 19:15 (3 månader sen)

  Oooh. Jag vill så gärna bleka tänderna.. De är rätt slitna tror jag. Men har en tandläkar skräck. Kanske jag vågade ta mig tid för grund kontroll på samma gång om vinst lotten föll på mig! ?


 • Johanna

  25.05.2017 19:27 (3 månader sen)

  Superinspirerande för en med tandläkarskräck!! ?? Sätter mig inte ner förrän jag är övertygad om att jag får en hästdos i bedövningsväg! Tandblekning är nåt jag funderat allvarligt på hela senaste år pga 2 tänder. Vill inte le mera på foton, jättejobbigt. Hoppas på tur! ❤


 • Ida

  25.05.2017 19:27 (3 månader sen)

  Jag vill vara med och tävla,vill Såå göra nåt bara för mig :)


 • Fredrika

  25.05.2017 19:30 (3 månader sen)

  Har gått hos Sanna på adente flera år! Med lite tandläkarskräck i bakfickan e hon en man "gärna" går till :-) Sku förövrigt sitta fint med en tandblekning oxå!


 • Linda T

  25.05.2017 19:48 (3 månader sen)

  Oj det vore toppen med blekning! Vid 35 har tänderna börjat gulna...:-S


 • Mikaela F

  25.05.2017 20:11 (3 månader sen)

  Jag deltar gärna i tävlingen. Tvättar tänderna dagligen å försöker använda tandtråd 1 gång i veckan. Mina tänder e missfärgade pga medicin som jag fick då jag var liten så skulle va kul om man vann?


 • Therese

  25.05.2017 20:21 (3 månader sen)

  Går också till Adente och kan varmt rekommendera det! Deltar gärna i tävlingen ?


 • Rebecca

  25.05.2017 20:45 (3 månader sen)

  Oh Vad roligt att få läsa ett POSITIVT inlägg om tandläkare, för de brukar oftast vara negativa inlägg!! Låter som ett mycket lyckat besök, hoppas jag oxå får prova åka dit och fixa till min mun!=)


 • Camilla

  25.05.2017 20:46 (3 månader sen)

  Oj det skulle vara lyxigt! Går annars till Adente men nån tandblekning har jag aldrig testat, deltar!


 • Jeanette

  25.05.2017 20:56 (3 månader sen)

  Lät som ett bra tandvårdsbesök det där! ☺️ Skulle gärna gå på en tandblekning ?


 • Katrina Kallio

  25.05.2017 21:04 (3 månader sen)

  Hej! Vad kul att höra om bra service hos tandläkaren, det tycker jag är super viktigt. Jag är livrädd för att åka till tandläkaren och har som tur aldrig haft något värre än tandsten vilket jag också tycker är riktigt obehagligt, så kan inte ens föreställa mig om man skulle måsta göra något "värre"! Den här tandläkaren måste jag absolut testa i framtiden!


 • Petra

  25.05.2017 21:09 (3 månader sen)

  Tack för inlägget! Det där med tandtråd är nog svårt, gör det alldeles för sällan. Har länge drömt om en tandblekning! Sådana pengar sätter man bara inte ofta på sig själv som hemmamamma. Har ofta funderat på att köpa de där förpackningarna på apoteket men har inte riktigt vågat. Tänk vad lyxigt om man fick göra det hos Adente! ???


 • Mariel

  25.05.2017 21:45 (3 månader sen)

  SÅ med i den här tävlingen :D


 • Mandis

  25.05.2017 22:36 (3 månader sen)

  Med och tävlar! :D


 • Pisaa

  25.05.2017 22:57 (3 månader sen)

  Perfekt till sommaren!


 • Ann

  25.05.2017 23:56 (3 månader sen)

  Oj om man vann en sån lyxig grej som tandblekning ?


 • Mia

  26.05.2017 00:14 (3 månader sen)

  tandhygienist måste jag absolut gå till nästa gång, tack för tipset! Deltar i lottningen och hoppas på att vinna. Det skulle passa så bra med en blekning om några månader då jag får bort min tandställning ?


 • Ida

  26.05.2017 10:03 (3 månader sen)

  Låter som ett bra ställe! :) Blev lite inspirerad att skärpa mig med tandtråden nu igen.


 • Pati

  26.05.2017 10:11 (3 månader sen)

  Vilken tävling! Kan inte motstå att delta i denna :)


 • Sara

  26.05.2017 10:24 (3 månader sen)

  Roligt att du hittat en tandläkarmottagning som förknippas med positiva tankar. Själv är jag också så glad att jag äntligen hittat en tandläkarmottagning som inte ger mig ångest vid blotta tanken på ett besök. En tandblekning skulle vara ett uppskattat lyxinslag i vardagen!


 • Linda

  26.05.2017 11:36 (3 månader sen)

  Vilket bra pris, jag deltar! :)


 • Pernilla

  26.05.2017 12:09 (3 månader sen)

  Javisst använder jag tandtråd, int varin dag men varin veko :)


 • Sarah

  26.05.2017 15:21 (3 månader sen)

  Den här tävlingen vill jag vara med på - skulle vara najs nu då jag slutat med cokis. :)


 • Sofia

  26.05.2017 15:51 (3 månader sen)

  Deltar gärna i tävlingen! :) (Verkar inte som att min kommentar kom med för några dagar sedan då jag skrev på telefonen)


 • Daniela

  26.05.2017 17:38 (3 månader sen)

  Skulle passa perfekt till sommaren med vita och fina tänder! Deltar också i tävlingen :)


 • Sarah

  26.05.2017 21:03 (3 månader sen)

  Jag använder aldrig tandtråd ? Men en tandblekning skulle sitta riktigt fint ?


 • Micci

  26.05.2017 21:23 (3 månader sen)

  Deltar i tävlingen! ^_^


 • Eva - Kakkakaffe

  26.05.2017 21:25 (3 månader sen)

  Jag vill också vara med och pröva turen ?


 • maria

  26.05.2017 21:45 (3 månader sen)

  Deltar i tävlingen


 • Cajsa

  26.05.2017 22:34 (3 månader sen)

  Har försökt bleka mina tänder hemma med isosmiles produkter men inte ser man just någon skillnad..så vilken lyx det skulle vara att få bleka tänderna hos ett proffs


 • hanna

  26.05.2017 22:56 (3 månader sen)

  jag är med! :)


 • Martina

  26.05.2017 23:34 (3 månader sen)

  Deltar gärna i tävlingen, skulle va så tacksamt att få byta bort mina gula daggar mot vitare men är man fattig studerande så är man :)


 • Iida

  27.05.2017 19:16 (3 månader sen)

  Jaaa :)


 • Patricia

  27.05.2017 21:43 (3 månader sen)

  Deltar i tävlingen! Tandblekning sku va roligt att testa.


 • Linn

  27.05.2017 22:06 (3 månader sen)

  Oj va kul, jag är med! Tandläkarfobi men en tandblekning skulle inte sitta fel! ;)


 • Lilian.A

  27.05.2017 22:58 (3 månader sen)

  Deltar i tävlingen!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.