Dream big folks

onsdag 1 februari 2017 - 22:15 | 4 Kommentarer

sevvan3

 

I december förra året. Så där passligt till nyår satte jag mig ner för att skriva. Reflektera. Och fundera på året som varit. Men också på året som komma skulle. Inte för att gå in på detaljer här nu. Men jag frågade mig bland annat vad jag ville med 2017. Vad jag ville förändra från året innan. Hur jag ville må. Vad jag ville fokusera på. Och vart jag ville nå.

 

Det må låta tassigt det här nu. Men ett av mina mål för 2017 var faktiskt att börja föreläsa mer. Mer undrar ni? Jo, jag fick nämligen ett uppdrag på Hanken i december som jag genomförde. Ett uppdrag som gav mig mersmak. Jag menar, det där att se när det glittrar till i någon annan människans ögon. Det är bland det bästa jag vet. Och det, bara genom att vara sig själv. Det är mäktigt.

 

Min mentor sa en gång att se upp för vad du önskar dig. För rätt som det är händer det. Och nu hände det. I januari fick jag nämligen ett mejl från Veronica på Svensk Ungdom som undrade om jag ville ställa upp som en av huvudtalarna på ett event som de ordnar i Vasa nu i februari. A brand new me heter eventet. Ett event om karriär. Inspiration. Och marknadsföring. Hur rackarns roligt låter inte det? Så bra initiativ av Svensk Ungdom. Sådana här events behövs det mer utav. Så. Jag var inte speciellt svårflörtad utan tackade ja direkt. En sån dröm alltså!

 

Så, den 25 februari kommer ni hitta mig på scen för att tala om min egen resa. Om vikten av personlig utveckling. Och om att bygga sitt eget brand. Ja, och så kommer jag krydda alltihopa med att betona hur viktigt det är att våga gå sin egen väg och berätta om hur jag lyckades få jobb på Manhattan i New York utan att ha ett eget nätverk i staden. Kul va? Jag hoppas ni kommer och lyssnar. Jag behöver många snälla ögon i publiken. 

 

Kärlek Michaela 

4

Kommentarer

 • Ida-Marie

  01.02.2017 23:55 (7 månader sen)

  Åh du är så inspirerande, vet du de!! :) ja hoppas jag kan komma på eventet!!

  • Michaela Finne

   02.02.2017 12:02 (7 månader sen)

   Men gulle!! Va snäll du är, tack. Hoppas vi ses på eventet. ❤


 • Josefin Thors

  02.02.2017 11:19 (7 månader sen)

  ååh mickan detta skulle jag såå vilja komma på !! Låter så grymt! <3 Tyvärr ska jag på ett bröllop just den helgen, men önskar dej mycket lycka till ! :) Ni får livestreama det eller nått ;) hihi Kram, Josefin

  • Michaela Finne

   02.02.2017 12:03 (7 månader sen)

   Haha, men finis!! ❤ Tack snälla underbara för peppen. Förhoppningsvis kommer det fler gånger. Ha så kul på bröllopet. Puss och kraaaam Jossan!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.