Jag svarar på frågor /del ett

söndag 2 april 2017 - 11:30 | 0 Kommentarer

mickon

 

Tre bästa resorna du varit på?

Okej, det här är en omöjlig fråga eftersom jag gillat ALLA resor jag varit på. Men ska jag välja några blir det nog när jag upptäckte New York med syrran. Fick uppleva Los Angeles i november. Åkte till Alsace, Bodensjön och Schwarzwald under tiden i Freiburg. Londonäventyret med mina utbyteskompisar. Tågluffandet i Österrike. Surfresan till Portugal. Familjesomrarna på Gotland. Eller i Grekland. Förra sommarens Göteborgresa. Weekendresorna till Stockholm. Ja du hör, omöjligt. 

 

Dina absoluta favoritfrukost?

Gröt med massa bär. Och en tékopp till. Eller en smoothiebowl och en avokadomacka. Ni kan ju gissa vilken av de här som jag äter oftast, haha.

 

Vilka är dina topp tre moments in life och varför?

Va kul fråga. Här skulle man ju lätt kunna tro att det är när jag tog stundenten. Köpte min första egna lägenhet. Och blev klar från Hanken. Men nej. Här handlar det om upplevelser rakt igenom. Till en börja med tiden i New York. Varför? Jo, eftersom jag fick uppleva så mycket nya saker där. Bo på Manhattan. Jobba på PR byrå. Träffa enormt mycket nya, instressanta människor. Bli fullständigt tvåspråkig. Uppleva den amerikanska kulturen. Slippa novemberdippen. Inse vilket rikt land jag kommer ifrån. Ja, listan kan göras lång. Men det finaste var väl nog att mina ögonen öppnades ännu mer och att min världsbild blev ännu större. Sen måste jag också få nämna Freiburg. Älskade, underbara Freiburg i sydvästra Tyskland. Fastän jag blev rånad under min sista dag där hör språkskolan som jag fick gå på i den staden till en av de finaste minnena i livet faktiskt. Konstant bra väder. Underbara lärare. Vänner för livet. Extremt bra upplägg mellan skola och fritid. Massa roliga fritidsaktiviteter. Nya resor varje helg. Ja, rubbet. Det var en av de roligaste tiderna i livet faktiskt. Sist men inte minst måste jag nämna alla resor och all tid jag fått tillbringa med familjen under min uppväxt. Tillsammans har vi skapat minnen för livet. Extra mycket minns jag gångerna vi varit i Stockholm. På Rhodos. Och Gotland. Ja, och alla soliga sommardagar vi spenderat på villan. Dem skulle jag vilja spara på burk. Familjen är extremt viktig för mig. Och att få tillbringa tid med dem är bland det finaste som finns i livet. 

 

himmel

 

Vad ger dig energi i livet? 

Egentid. Ja, när jag bara får hänga med mig själv. Löprundor längs vattnet och när jag tränar bodybalance är till exempel guldvärda för mig. Att vinterbada, sticka och läsa böcker ger mig också massa energi. Och sist med inte minst när jag får umgås med mina nära och kära. Vänner och familj, de fyller mig med både kärlek och energi.

 

Hur lyckas du hålla din lugg snygg en hel dag?

Haha. Jadu, tacka mitt tjocka hår. Luggen ligger därför ganska bra på plats en hel dag. Men klart jag behöver duscha och kamma igenom den varje dag. Plus spraya den med mitt superspray med några timmars mellanrum. 

 

Fortsättning följer. Ha en skön söndag kompisar! ♥

 

Kärlek Michaela 

 

 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.