Jag svarar på frågor /del två

måndag 10 april 2017 - 20:30 | 4 Kommentarer

tulpaner

 

Berätta mer om dina hudproblem, hur har du fått bukt på dem?

Well, jag har ju inte fått bukt på dem helt ännu. Hud tar tid. Men att ställa om kosten har definitivt hjälpt. Läs, jag försöker undvika allt vitt. Det vill säga socker, mjölk och mjöl. Nu har jag även käkat isotretionin (alltså roaccutan) i snart ett halvår och återupptagit p-pillren. Jag har insett att p-pillrena haft ett stort finger med i dramat. Hormoner, ni vet. Igenkänningsfaktorn när Brita Zackari Wahlström berättade om sina hudproblem i Kakan Hermanssons podd Under huden var slående. Vi har typ haft samma problem hon och jag, haha. Huden började strejka när hon också testade att lämna bort p-pillren. Dock gillar ju inte kroppen allmänt heller att man lever under stress och press alltför länge. Det har också varit en bidragande orsak i mitt fall.

 

Tips på bra poddar?

Ahh, jag älskar poddar. Skriv upp följande. Framgångspodden med Alexander Pärleros. Säker Stil med Ebba och Emilia. Josefin & Vanja. En Economistas Podcast. Drivet. Och inte minst, Under huden med Kakan Hermansson. Älskar dem allihopa.

 

esseskincare2

 

Vad använder du för hudvårdsprodukter?

Det är många som frågar om detta. Nu kommer svaret, Esse Skincare. Jag är vrålnöjd. Efter hudkraschen i höstas lägger jag inget som inte är ekologiskt på min hud mera. Och den här serien är både ekologisk och probiotisk. Den är från Sydafrika. Och de produkter jag använder just nu är rengöring, fuktkräm och ansiktsmask. Bästa med den här serien är att den faktiskt slätar ut mina acneärr. Från att ha haft ett vulkanlandskap i ansiktet har jag faktiskt blivit riktigt slät. Dessutom har jag fått en hel massa kommentarer om att min hud ser förträfftligt mycket bättre ut sen jag började använda dessa produkter. Så ja, jag är nöjd. Jättenöjd. 

 

Favoritårstid?

Sommar. Alltid sommar.  

 

Kärlek Michaela 

 

 

4

Kommentarer

 • Maria

  11.04.2017 16:12 (3 månader sen)

  Var kan man köpa hudvårdsprodukterna du använder?

  • Michaela Finne

   11.04.2017 16:24 (3 månader sen)

   Jag köper mina Esse-produkter hos Kikas i Vasa. Hon har också webbshop. Lycka till! :)

   • Maria

    12.04.2017 16:22 (3 månader sen)

    Tack! ?


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.