När Food Pharmacy kom till Finland

fredag 17 februari 2017 - 10:30 | 2 Kommentarer

foodpharmacy

 

Vid det här laget vet ni att jag är ett stort fan av Food Pharmacy. Så. Snacka om att jag bubblade av lycka när jag bänkande mig i ett smockfullt auditorium i Närpes tidigare i veckan. Äntligen var de här. Äntligen gjorde Food Pharmacy Finlandspremiär.

 

Förutom att Mia och Lina har skrivit en fantastisk bok. Är de två riktiga retoriker. Det var helt underbart att sitta och lyssna på dem. Kändes som om de inte gjort annat i sitt liv. De kändes så avslappnade. Jordnära. Och de hade minsann ett stort sinne för humor.

 

Vad pratade de om då? Jo. Om tarmfloror. Om antiinflammatorisk mat. Om Luke Skywalkers och Darth Vaders. Om att bli en näringsjägare. Om nyttan av gröna blad. Om nyårslöftet som höll. Och mycket mer.

 

Sist men inte minst var Mia och Lina duktiga på att poängtera att vi ska njuta. Vi ska njuta av maten. Och av livet. För det mina vänner, det är det viktigaste av allt.

 

Tack Närpes Vuxeninstitut för att ni tog hit dem. Och tack för den goda gröna smoothien och de ljuvliga bananmuffinsen i pausen. Jag kommer gärna igen!

 

Kärlek Michaela 

2

Kommentarer

 • Julia Holmqvist

  17.02.2017 12:58 (6 månader sen)

  ååh så synd att jag missade! Vi får ta lunch snart så får du ge en recap på föreläsningen <3

  • Michaela Finne

   17.02.2017 13:29 (6 månader sen)

   Hehe, let´s do it. Jag kan berätta ALLT! ;)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.