Om att föreläsa

måndag 27 februari 2017 - 10:00 | 4 Kommentarer

meme

 

Jag må låta konstig. Men att stå framför publik. Och prata om högt och lågt. Inspiration. Personlig utveckling. Välmående. Ja, om sådant som ligger mig varmt om hjärtat. Det är så himla kul.

 

Det är något jag verkligen skulle vilja göra oftare och mer av. Bli ännu bättre på. Och utvecklas till en person som drar fullt hus. Okej, jag har scenvana från att ha hållit otaliga aerobictimmar sedan jag var 17 år. Men det där med hur man lyckas med att ta en hel publik. Hur man håller dem intresserade. Fångade i stunden. Utan mobiltelefoner. Instagram. Eller Facebook. Det vill jag lära mig och bli bättre på.

 

Jag är så tacksam att jag fick möjligheten att vara med på Svensk Ungdoms event A Brand New Me i helgen som en av föreläsarna. Där och då pratade jag om min resa från Hanken till där jag är idag. Om att bygga sitt eget brand. Och om allmänna tips på hur man når dit man vill. Simone nämnde mig till och med på hennes blogg. Klicka HÄR så kommer ni till inlägget.

 

Don´t let small minds convince you that your dreams are too big. Kom ihåg det folks. Dröm stort. Jobba hårt. Och var er själva. Nu kör vi ny vecka. 

 

Kärlek Michaela 

4

Kommentarer

 • Daniela

  27.02.2017 20:33 (6 månader sen)

  Du var helt super <3

  • Michaela Finne

   27.02.2017 21:57 (6 månader sen)

   Men guuh va snäll du är, tack! ❤ Har ännu så mycket att finslipa på att oj oj. Men kul du gillade. Ha en riktigt fin vecka Daniela, kram!


 • Anci Jylhä

  27.02.2017 21:57 (6 månader sen)

  Jag gick faktiskt förbi OF-huset där bilden togs:)Visst är det urkul att föreläsa och bara få bjuda på sig själv och den erfarenhet man har. Kanske en Sevendays föreläsningsserie:)

  • Michaela Finne

   27.02.2017 22:00 (6 månader sen)

   Hej det skulle vara något Anci, en föreläsningsserie med Sevendays. Tack för idén, den spinner vi vidare på. Ha en riktigt bra vecka! :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.