Outdoor Yoga Vaasa

onsdag 28 juni 2017 - 15:30 | 0 Kommentarer

yogayogayoga

 

Glada nyheter. Jag ska hålla uteyoga i sommar. Ja, det kommer bli tio stycken härliga, avslappnande och alldeles magiska flowklasser vid Fiskstranden. Alldeles intill vattnet. Med gräs mellan tårna. Och sol i ansiktet.

 

Uteyoga är något som jag gått och drömt om länge. Ja, ända sen jag hittade yogan i New York hösten 2013 har jag velat börja dra klasser i vinyasa flow. Men livet kom emellan. Bodybalance bubblan öppnade sig istället. Och i den har jag varit ända tills nu. 

 

Vad fick mig att vilja börja dra uteyoga då? Jo, för jag vill göra yoga tillgängligt för alla. Precis alla. Oberoende av ekonomisk och fysisk bakgrund. Jag menar, alla är värda att må bra. Och när du yogar. Då mår du bra. Simple as that. Ni som känner mig vet också hur mycket jag älskar inspirerande life quotes. Därför kommer jag också att dela med mig av dessa under och efter mina klasser. Hur jag tänkt göra detta berättar jag inte här. Ni kommer få se. Men jag kan lova att det här kommer bli en upplevelse ni sent kommer glömma.

 

Jag har skapat ett FACEBOOK EVENT som ni gärna får gå med i. Där får ni ta del av den senaste infon och massa inspiration. Varmt välkomna, ses på mattan vid Fiskstranden i sommar kära ni! ♥

 

Kärlek Michaela 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.