Träning

tisdag 30 maj 2017 - 16:00 | 0 Kommentarer

Veckans Sevendays tema: Träning

 

lopning2

 

Träning för mig är: En livsnödvändighet. Jag skulle inte fungera som människa om jag inte slapp och röra på mig så gott som dagligen. Träning är något som bara finns där. Som en självklarhet. Och som gör så gott för både kropp och knopp. 

 

Min favoritträning: Löpning och bodybalance. Jag behöver en kombination av puls- och muskelträning. Samt stretch och total avslappning för att må bra.

 

Det bästa med att träna: Att man mår så rackarns bra. Endorfinkicken jag får efter ett löppass är bland det bästa jag vet. Lugnet i savasana likaså. Det bästa med träning är också att den får mig att bli en bättre version av mig själv. Lugnare. Mer fokuserad. Balanserad. Och snabbtänkt. Dessutom får träning mig att orka bättre i vardagen och förbättrar min sömnkvalitet avsevärt.

 

Det sämsta med att träna: Skador. Jag har haft en del problem med mina ben under åren, vilka uppkommit efter att jag övertränat dem. Det irriterar förstås. Men annars finns det inget som är dåligt med träning, tycker jag.

 

En sport jag skulle vilja pröva: Jag skulle vilja bli medlem i Vasa Kanotklubb. Jag vet att paddling får mig att må bra. Så att bli medlem i Vasa Kanotklubb vore trevligt att testa.

 

En träningsgren jag inte förstår mig på: Curling. 

 

Därför tränar jag/tränar jag inte: Jag tränar för att må bra, punkt. 

 

Mina träningsmål: Efter mitt marathon som jag sprang för några år sen har jag i princip inte haft några träningsmål. Jag har bara tränat för att må bra. Och jag trivs faktiskt hur bra som helst med det träningsliv jag lever just nu. Jag tränar på känsla helt enkelt. Kör löpning en dag. Bodybalance en annan. Skogspromenad en tredje. Önskar faktiskt att jag alltid ska få hålla på så här. Rutinen som jag har just nu, den gör mig så rackarns lycklig.

 

Kärlek Michaela 

 

 

 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.