onsdag 14 juni 2017 - 13:18

Introduktion av psykpepp

hej

Äntligen hörni! Äntligen påbörjar jag ett projekt som jag haft i tankarna länge. Jag har alltid varit passionerad över att kämpa för att slopa stigman kring psykisk ohälsa, och nu får jag äntligen göra det.

Vem är jag då funderar ni? Jo, mitt namn är Kadi Lindman och jag är 21 år. Jag har kämpat med psykisk ohälsa i cirka tre år. Under den tiden har jag bland annat fått några diagnoser men även fantastiska vänner som går igenom liknande saker som jag. Till vardags går jag i terapi två gånger i veckan, umgås med vänner, spenderar min tid på föregångarna, dricker vin och äter god mat. 

I denna blogg kommer jag ta upp många olika ämnen men som alla har någonting gemensamt; psykisk ohälsa. Eftersom jag inte bara vill berätta om mina egna historier kommer jag intervjua individer som kämpat eller kämpar mot psykisk ohälsa, så att ni som läsare ska få en så bred bild som möjligt om allt vad psykisk hälsa innebär.

Men förstås ska ni också få läsa om mina egna historia om hur jag blev psykiskt sjuk, om hur jag kämpade mig igenom allt och hur jag mår idag. För det är ju den historian jag kan berätta bäst, eftersom det är mitt liv det handlar om.

Jag vill även poängtera redan nu i början att jag endast kommer skriva ur mitt egna perspektiv i denna blogg. De enda gångerna någon annans röst kommer fram är när jag specifikt säger det. Jag är helt och hållet medveten om att alla upplever psykisk ohälsa på olika sätt. Så om du är intresserad av att höra MIN historia, MINA tankar och MINA åsikter, följ med, för nu börjar psykpepp.