GOOD START, GOOD DAY, THEY SAY.

onsdag 15 mars 2017 - 15:07 | 0 Kommentarer

Vet inte hur det är med er men iallafall för mig är det extra viktigt att morgonstunden är bra, det är denna stund som dels avgör vart dagen bär. En lugn och skön start är något jag prioriterar högt. Nedan har jag listat några exempel på hur jag skapar härliga morgon/förmiddagstimmar.

 

IMG 7773

 

★ Frukost i sällskap.
Det är nog denna måltid som drar mig upp ur sängen om morgonen, känner alltid lika stort sug efter en skål yoghurt med massa topping, avokadomackor eller frukt. Ovan ser ni en smarrig frulle jag bjöd Carmela på när hon var här över sporlovet. 

 

29

 

★ Yoga.
Jag brukar köra två till tre yogapass i veckan, tycker det är så himla lugnande att rulla fram mattan hemma. Varierar mina pass rätt mycket, ibland kör jag de övningar som kommer upp i huvudet och ibland googlar jag på yogasessioner och kör en lektion. I och med att jag blir otroligt lugn av yoga föredrar jag att köra direkt när jag vaknar. 

  

IMG 2451 2

 

★ Promenad eller springtur.
Den optimala turen är i sällskap av sol och podd, helst i en stad med fina fasader så att man kan vila ögonen på något vackert medan man färdas fram.

 

inredning

 

★ Pyssla på i lyan.
Något jag älskar att göra är att dona på i hemmet, flytta prylar och vattna alla växter. Tycker det kan vara härligt att starta dagen med ett av mina största intressen.

 

IMG 6242

 

★ Nyhetsmorgon.
Det har alltid varit min grej! Helst tillreder jag en ordentlig frukost, tänder ljusen, sitter på golvet bland mitt kuddhav och äter i lugn och ro. Den här typen är morgonstund brukar oftast inträffa under helgerna. Det perfekta upplägget när det är kallt och mörkt ute som typ på hösten/vintern. 

 

h1.1

 

 ★ Morgontimmar under täcket.
Ibland kan det vara mys att stanna kvar i sängen för att plöja böcker och magasin.

  

 

raaawk

 

 

Miljöombyte.
Jag är som sagt mest produktiv på morgonen/förmiddagen så då brukar jag sitta och skriva, redigera, göra undan måsten och planera. Ibland kan jag inte alls koncentrera mig på mina uppgifter när jag är hemma så då måste jag förflytta mig för att kunna leverera bra material. Oftast styr jag till Raawka.

 

 

 

 Kärlek Rebecca

Kategorier:

LISTOR. VARDAG

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar