LÖRDAG OCH SÖNDAG I HELSINGFORS: VÄXLANDE VÄDER, BRODER, FROSSA, OCH HEMFÄRD.

måndag 8 maj 2017 - 11:25 | 0 Kommentarer

Något annat som kom mellan och jag glömde bort att berätta om min lördag och söndag i Helsingfors. Det beror kanske dels på att jag inte fotade så mycket under dessa två dagar. För den som missat, såhär och såhär såg de föregående dagarna ut.

 

IMG 0917 1 side

 

Lördagsvädret var väldigt växlade. Morgonen bjöd på sol och jag tog en promenad längs majstranden. När vi hade fixat oss åkte vi in mot stan för att kolla i affärer. Det är den bästa aktiviteten när det är snöoväder ute! Innan vi skildes åt gick vi till Fafa's och beställde falafel till lunch. Jag fortsatte att kika i butiker utan att hitta något så istället fördrev tid på Sis.deli i väntan på att vädret skulle lugna sig så att jag kunde åka till Robins gata igen. På kvällen blev jag sjuk och låg på soffan exakt hela kvällen.

 

IMG 0939

 

Vaknade upp dagen därpå och mådde lite bättre vilket var tur för jag skulle sitta på bussen nästan hela dagen. Innan jag åkte tillbaka till Österbotten åt jag mellis i form av smoothiebowl på Date + Kale. Väl i Vasa somnade jag bums och på måndagen var det första maj och jag kände lyckorus i kroppen. 

 

 

Kärlek Rebecca

 

 

 

Kategorier:

VARDAG

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar