MÅNDAG, TISDAG OCH ONSDAG.

torsdag 6 april 2017 - 13:26 | 4 Kommentarer

mandag1.1

 

Måndagens ljusa timmar spenderade jag i Närpes. Satt hemma hela förmiddagen och förberedde ett reportage och när magen började kurra ringde jag och föreslog lunch till mina bästa personer och de ville så gärna följa med. Vi åkte till hotellet där det bland annat bjöds på kikärtsgryta med kokosmjök, couscoussallad, minimozzarella etc. Mot kvällen begav jag mig tillbaka till Vasa. Pappa hade ärenden i stan dagen därpå så han följde med, vi besökte Bock's och beställde varsin dryck, bra start på veckan. 

 

IMG 9762

 

Innan vi skildes åt på tisdagsmorgonen käkade vi frukost ihop. Han åt knäckemackor med ägg och kaviar och jag åt min traditionella frukostkombination. 

 

tisdag1

 

Sedan packade jag ihop all utrusning och spatserade till min väns gata där jag skulle knäppa bilder till ett kommande hemma hos-reporatge som dyker upp i tidningen inom de närmaste veckorna. Drömmen är ju att dona på med inredning, foto och skrivande så jag är evigt glad över att jag gick chansen att göra detta. Skoj!

 

 

IMG 3

 

Efter att jag hade fotat slog vi oss ner på Raawka för att äta en sen lunch, beställde varsin palsternackssoppa och pratade om förälskelse, kärlek, vad är meningen med den? Ämnet är så skrämmande, spännande, fult, fint. Sedan gick vi på stan och jag köpte en ny beautyblender. 

 

onsdag1

 

Onsdagen gick åt till att skriva, skriva, skriva. För att inte få allt för ont i ryggen av allt sittande tog jag en timmes promenad och när jag kom hem tillbaka skrev jag några rader till. På kvällen hade jag och Ella bestämt oss för att fixa ihop middag, det blev en nudelwook med tofu, paprika, gurka, rödlök och lime. Gött! Resten av kvällen låg vi raklånga på sängen och bara tog igen allt som hade hänt i våra liv sedan senast.

 

 

 

Kärlek Rebecca

Kategorier:

VARDAG

4

Kommentarer

 • Julia Holmqvist

  06.04.2017 13:42 (3 månader sen)

  Recept på middagen tack :) !

  • Rebecca Sjöblom

   06.04.2017 20:58 (3 månader sen)

   De va så easy så skriver de här: De du behöver är risnudlar, tofu, paprika, gurka, broccoli och rödlök! Stek tofun i saffran och skär grönsakerna i tunna skivor, koka nudlarna och blanda samma. Press över saften av lime och ät upp :)


 • Ellen

  06.04.2017 21:04 (3 månader sen)

  Så mycket gott i ett och samma inlägg!

  • Rebecca Sjöblom

   07.04.2017 08:38 (3 månader sen)

   Mat är livet!!


Skriv kommentar