TISDAG, HANDKRÄM OCH FLOW MED INA.

tisdag 14 mars 2017 - 18:01 | 0 Kommentarer

Halloj kompisar! Hur står det till? Det är tisdag och jag började dagen med ett träningspass följt av frukost i form av en krämig smoothie som jag hade förberett kvällen innan. Ibland krävs lite planering för att inte hamna i tråkiga matvanor! Och då kan en färggrann smoothie med massa frön och kokosflarn vara toppen. 

 

IMG 8373

 

 

Matorgasm, yes. Smoothien bestod av en halv minimango, en halv avokado, en banan och en näve spenat. 

 

 

IMG 8372

 

 

Denna årstid är mina händer extremt torra vilket dels beror på växlande temperatur. Köpte denna handkräm på &Other stories när jag var i Hfors och den följer med mig överallt. Tuben är rätt liten och krämen doftar jättegott. Tips!

 

 

IMG 8382

 

Ina och jag hade bestämt skrivdag så vid halv tolv placerade vi oss på Raawka. Tycker det är så härligt att variera uppgifter med djupa samtal, funderingar och bara skönt snack. Att ha någon att läsa ens texter, någon att be om hjälp ifrån och reflektera med är himla bra. Behövligt att komma bort från köksbordet hemma för jag behöver verkligen miljöombyte för att kunna fokusera fullt ut.

 

inaraawkatisda

 

Pausade med en sen lunch. Vi båda beställde blomkålssoppa med quinoa + bröd och hummus. Gott var det! Där satt vi mitt emot varandra enda fram till stängningsdags. Framöver kommer vi köra på den här typen av häng en gång i vecka pga så inspirenande. 

 

 

 

 

Kärlek Rebecca

Kategorier:

VARDAG

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar