TORSDAG I HELSINGFORS : SANDRO LUNCH, EVENT OCH SILVRIGA SLIPPERS.

lördag 29 april 2017 - 19:37 | 0 Kommentarer

Hej friends, hur står det till? Efter fyra dagar i Helsingfors sitter jag nu på bussen påväg hem till Vasa. I onsdags på kvällen anlände jag till staden och sedan dess har jag hunnit med en hel del härliga ting. Kom ska jag visa, vi börjar med day one.

 

day1.3

 

På torsdagsmorgonen vaknade jag upp utvilad i Robins lägenhet och var pepp på dagen. Han åkte iväg till jobbe och jag stannade i lyan för att jobba med produktbilder, äta frukost och göra mig i ordning. 

 

day1

 

På eftermiddagen styrde jag in mot stan för att äta lunch med Reeta och Charlotta. Båda jobbar för Vagabond och ville hänga lite innan kvällens festligheter. Jag föreslog lunch på Sandro, har ätit där innan och nu har de även öppnat en restaurang i kamppen. Fin utsikt och lunchbuffén ser du ovan! Tio poäng, lätt.

 

IMG 0810

 

Åkte hem en sväng, bytte kläder och hoppade återigen på spårvagnen in till city. Var inbjuden till Vagabonds och Elles event som Reeta och Charlotta arrangerade. Klädde mig i ett par silvriga slippers från Vagabond, den här modellen var även framröstad som favvo av Elle. 

 

day1.1

 

Det var välkomsttal, mingel, snittar, goodiebags och så var även Elles chefredaktör på plats för att snacka mode och trender. Träffade sköna typer, som tex Milla! Vi hade matchande outfits kvällen till ära. Tack Vagabond för en urgivande kväll!

 

 

Kärlek Rebecca

 

 

Kategorier:

RESOR VARDAG

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar