TORSDAGSSOL, FILM FÖR UNGA SCENKOMPANIET OCH SALLADSBOWL.

torsdag 16 mars 2017 - 14:33 | 2 Kommentarer

Det är torsdag och jag vaknar upp vid sju, drar upp rullgardinen och möts av en klarblå himmel. Ruset som går genom kroppen när man ser att det är strålande sol och plusgrader på mätaren är typ obeskrivligt. Har dragit på mig en liten förkylning så jag gjorde en varm frukost = gröt, kanske de hjälper lite? Igår var jag och filmade en grej för unga scenkompaniet, så medan jag skedade in gröten gick jag igenom materialet. Ska bli kul att börja klippa ihop! Att filma och klippa är något jag gör ytterst sällan, känner själv att jag behärskar fotodelen bättre men antar mer än gärna utmaningar som dessa. Det är ju sjukt kul! 

 

IMG 8470

 

När det blev lunchtid gick jag ut ur lyan, kände verkligen att solen värmde under promenaden till Raawka. Sitter här och skriver lite efter att jag ätit en salladsbowl i sällskap av Anna. Hon hade varit i Köpenhamn över helgen och just nu känner jag mest att jag vill boka en biljett dit. Drömma bör man.

 

IMG 8473

 

IMG 8471

 

Om någon timme ska jag träffa pappa som är i stan. Väl hemma väntar ett smarrigt paket som jag ser fram emot att öppna, kommer nog rusa hem inom kort, ivrig ja. Hoppas ni mår bra!

 

 

Kärlek Rebecca 

 

 

 

 

Kategorier:

VARDAG

2

Kommentarer

 • Linn

  20.03.2017 10:10 (2 månader sen)

  Jag har ganska nyligen hitta din blogg och undrar om du jobbar eller studerar? :)

  • Rebecca Sjöblom

   20.03.2017 10:34 (2 månader sen)

   Hej! Kul att du hittade hit! Jag fick min examen i december så för tillfället håller jag på med små projekt (fotar, skriver, filmar) + söker ett tillfälligt jobb i Vasa.


Skriv kommentar