VÅRLISTAN.

onsdag 5 april 2017 - 09:51 | 0 Kommentarer

IMG 8133 2

 

Veckans tema: Vår/

Mitt bästa vårtecken:

Efter en lång, trävande vinter är det oftast nu som kreativiteten kommer fram alltmer, projekts känns flowiga och en vill producera, känner av den känslan på ganska många fronter! Den blir bara mer flowig desto närmre sommarmånaderna vi kommer.

Låt som ger mig vårkänslor:

Veronica Maggios album ger mig vårfeelis, det har nästan alltid varit så.  

Den här våren läser jag:

Har två stycken böcker som jag håller på att beta igenom, en skönlitterär av Sanda Beijer samt Sigge och Alexs självbiografi. Försöker verkligen ge bokläsningen mer tid, tycker verkligen om att sjunka in i texten men ibland är jag bara för rastlös. Måste hitta min tid på dygnet när det funkar bäst. 

Inför våren längtar jag alltid efter:

När en kan sitta på uteserveringar och dricka cappuccino, eller vin, utan att frysa. Hurtiga springturer längs strandpromenaden och att inreda lägenheten med ännu mera blommor. 

Min bästa våroutfit:

Som under alla andra årstider klär jag mig främst i sköna basic plagg men nu byts tjocktröjor mot skjotor och t-shirts. Ser fram emot att gräva fram alla bomberjackor, sneakers och croppade byxor! Vill utöka vårgarderoben min med en over size levis jeans jacka, sedan är jag nöjd! 

Mat som jag förknippar jag med våren:

Färggranna vegegrytor och rödbetssallad! Kexen kommer jag baka många gånger här jag på känn. Funkar som frukost, lunch och mellis. 

Våren doftar: 

Den första bollaglassen, tulpaner, nyköpa sneakers, damm och hopp. 

Om jag måste välja något dåligt med våren så säger jag:

I början av våren när det är växlande temperatur och man klär sig ofast för kallt för att en tror att det är så varmt, så fel man kan ha ibland alltså. 

 

 

 

Kärlek Rebecca

Kategorier:

LISTOR.

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar