EN MARDRÖMSDAG FÖR EN HUNDÄGARE

tisdag 16 maj 2017 - 18:27 | 0 Kommentarer

DSC 0277

Min lördag började med att mamma smsade att deras hund Plexus hade försvunnit, de var uppe i skogen och röjde då han hade försvunnit så jag och syster for för att hjälpa söka. Där och då trodde vi inte det var så stor grej, han hade väl fastnade med refelxvästen i någon kvist eller hittat något kul att jaga. Jag fick avbryta sökande då jag sedan skulle på jobb då vi hade Bock's run! Väldigt kul och super lyckat evenemang <3 Då jag var klar där till kvällen hade de ännu inte hittat Plexus så vi avbokade våra kvällsplaner och for och för att fortsätta söka.. 23.00 hittade vi honom i en grop med iskallt vatten där han suttit fast då i 14 timmar och inte sluppit bort. Lilla killen gör aldrig något ljud av sig så vi hade inte kunnat hitta honom.. Han var iskall och i chock. Hade knappast överlevt natten i gropen som var 1 m djup med vatten och själv är han en liten terrier.. 

DSC 0312

DSC 0314

Glada att morsdag alltså fick börja i glatt tecken då Plexus var hittad och alla var lyckliga <3 Urgod middag hos mina föräldrar, kaffe hos mor- och svärmorsföräldrar och salt hos svärmor :)

DSC 0324Igår fick vi äntligen tid att åka och kolla på glasögon åt Nika. Så nu är de beställda och själv hittade jag på samma gång ett par solbrillor till mig :)

 

Kategorier:

Den vackra vardagen

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar