Lax på två sätt

måndag 10 juli 2017 - 21:31 | 0 Kommentarer

Köpte några laxmedaljonger som gjordes till laxspett. Samma fisk i två dagar men med så olika smaker. I lördags blev det ett spett med mycket citronsmak och en grönpasta jag köpte i Italien för några månader sedan. Serverad med en remouladsås.

Idag blev det samma fisk men med ett sting ac chilisås och pepparörtkrydda. till det en helt vanlig potatissallad med lite ruccola och remoulasåsen som fanns kvar.

laxpasta2

Nymald svartpeppar ger det sista stinget till nästan allt.

 

ruccolapasta

Nu är det packat och klart för morgondagens avfärd till Costa del Sol. Hasta luego, nästa blogg kommer därifrån på onsdag kväll.

Kategorier:

Mat

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.