Påskhummer

söndag 16 april 2017 - 21:30 | 0 Kommentarer

I kväll var det dags för påskhummern, en godis på 450 gram. Gumman ville ha kyckling så då blev det så. Här ett tidigare inlägg om hur man klyver en hummer.

hummerklyvning2

Först gäller det att få in kniven rätt, finns också i länken ovanför.

huumer pase

Jag gillar smaken av Santa Marias BBQ rub för skaldjur.

ol ett

Råkade samtidigt få för mig att provsmaka en sats med fyra olika öl från Brooklyn.

grillol

Dags för grill och öl nummer fyra (kanske den bästa av dem). På faten: Kycklingfilé men ben och hummer. Smöret gick hem på båda rätterna. Smör, olja vitlök och persilja.

gummans mat

Gummans rätt med en sallad med bl.a. spanska jordgubbar.

hummer

Min hummer var toppen. Smakade inte alls för mycket vitlök och var full av kött ända ut i tassarna. Nu blir det memma och grädde :)

Kategorier:

Mat Skaldjur

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar