Presentation
Publicerad 15 januari 2018 kl 22:56

Sevendays presenterar: Isabel Järnström

"I min blogg får läsare ta del av professionella hudvårds- och stiltips, och inspireras av stilfotografier och koncept som förhoppningsvis ska uppmuntra andra att våga uttrycka sig, ta plats och hitta sin egen stil". Lär känna Sevendays nya bloggare Isabel Järnström här!

Namn: Isabel Järnström
Bor: Från Kimo. Flyttar snart till Stockholm
Gör: Skriver mode- och skönhetsreportage
Blogg: Isabel Järnström


ISABEL OM: SIG SJÄLV
- Jag är utbildad kosmetolog, jobbar som frilansjournalist, upptäcker världen lite mer sällan än jag vill erkänna och studerar Freelance and Feature Writing vid London School of Journalism. Jag är en tankfull person som observerar och reflekterar över städer jag besöker, människor jag träffar och platser jag upptäcker. Något som min inre författare livnär sig på och inspireras av. Jag läser också väldigt mycket. Allt från poesi och faktaböcker till tidningar och fiction. Jag skriver också poesi (försöker i alla fall) och är halvt upptagen med att skriva min egen debutroman. 

Min favoritförfattare är Sylvia Day med anledning av hennes fängslande karaktärer, lidelsefulla berättande och förmågan att trollbinda med en emotionell intensitet. Utöver skrift är jag en hängiven anhängare av att använda rätt hudvård och experimentera med nya produkter, behandlingar, trender och tekniker. Jag tror att detta intresse uppstod under min tidiga ungdom då min hud gjorde uppror och därtill gav mig en passionerad anledning att utbilda mig till kosmetolog.

 

ISABEL OM: BLOGGANDET 
- För mig handlar bloggande om att få utlopp för min kreativitet gällande skrift och stil men även att förmedla kunskap om ämnen jag brinner för – mode och skönhet. I min blogg får läsare ta del av professionella hudvårds- och stiltips, och inspireras av stilfotografier och koncept som förhoppningsvis ska uppmuntra andra att våga uttrycka sig, ta plats och hitta sin egen stil.

Jag vill även agera som en personlig skönhetsguru och kommer att dela med mig av min kunskap inom skönhetsbranschen i hopp om att engagera och hjälpa de som känner sig vilse i skönhetsdjungeln. Reseguider och andra livsstilssubjekt kommer självfallet dyka upp lite nu som då.

 

ISABEL OM: BLOGGAR
- Bloggar är den perfekta valutan som förmedlas mellan de som vill skänka kunskap, inspirera och underhålla och de som vill erhålla kunskap, bli inspirerade och underhållna.  Jag är ingen trogen följare av bloggar. Fanny Lyckman och Rachel Tee Tyer följde jag slaviskt en tid p.g.a. deras nytänkande koncept, coola stil och framförallt Rachels fängslande skrift framtills båda slutade uppdatera. Lonks and trinkets är en supercool bloggare jag hittade för endast några dagar sedan. Kanske blir hon min nya dagliga dos av inspiration. En bra blogg ska innehålla engagerande skrift, skarpa bilder, utmanande koncept, originella inlägg och en kontinuerlig uppdatering - de är nyckelorden för en bra blogg.

Här hittar du Isabels blogg

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

Annons

HalpaHalli LoveBeauty 1
amaryllisdags
656c74793be6fefee5fe37e15ab981a5

Banksy: Strimlades helt på repetitionen

Efter den hemlighetsfulle konstnären Banksys kupp häromveckan då ett av hans konstverk plötsligt strimlades under en auktion har många spekulerat om att auktionshuset Sotheby's var med på noterna.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 10 18 kl. 18.58.48
Skarmavbild 2018 10 18 kl. 03.39.53
Skarmavbild 2018 10 18 kl. 03.39.59

Senaste från Blogoteket

Skarmavbild 2018 10 18 kl. 06.07.56
aLhsF1R1GHN5

Christoffer Strandberg: "Politiker är enklast att imitera"

Komikern, skådespelaren och imitatören Christoffer Strandberg var på besök i Vasa i september. VBL:s praoelev Edvin Sundqvist ställde fem snabba frågor till honom.

Läs hela artikeln här »
woVS8R4Le5YP

Familjen Svenlin lever sin dröm: "Ett äventyr vi kommer att minnas resten av livet"

Att bo utomlands kan vara ett äventyr. Men också ett sätt att ta en paus från en stressig småbarnsvardag och få kvalitetstid med familjen. Och att lära sig uppskatta sitt eget hemland. Efter ett år på Mallorca har familjen Svenlin tagit till sig den spanska livsstilen. – Vi har fått en annan syn på livet, lärt oss att ta det lugnare.

Läs hela artikeln här »
tvattstuga 3
IM3A9919 k

VIFK Damer är med, #ärdumed?

Har du inga planer för inkommande lördag? Sevendays tipsar om ett evenemang där du både har möjlighet att stöda Österbottens Cancerförening, samt njuta av högklassig fotboll. Idén kom från Vasabladets kampanj #ärdumed.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 10 16 kl. 18.26.22
crop J011576Y

Konsumenter prioriterar miljön framför mode – många vill veta mer

Stopp för slit och släng – många svenska konsumenter vill inte längre köpa kläder för att bara använda en kort tid. Intresset för miljön är större än för mode och kläder, enligt en färsk webbundersökning.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 10 16 kl. 18.04.42
avokado 1
caroline 15.10.2018 ootd 6
799A9946
il4mCKoh1jgH

Niklas gjorde en populär fotoapp: "Duger åt Taylor Swift"

Niklas Karlström gav sig inte förrän hans fotoapp blev precis som han ville: perfekt. Och fler gillar den – appen har fans världen över och framför allt i Asien. Men vad fansen inte vet är att appen fått sitt namn efter en fartkamera i Österbotten.

Läs hela artikeln här »
lxJT70dRXPV8

Take away-lunch i egen burk – är det nästa steg?

Får jag köpa med mig hamburgaren i egen burk? Den frågan har Josefin Sundvall på Korv-Görans aldrig tidigare fått. Men hon tycker det låter som en bra idé. Flera restauranger i Vasa är på samma linje: Det är inga problem! Men de är kluvna till att ta betalt för engångskärl.

Läs hela artikeln här »
crop ad97e22ccce734a0695ebb9546c7f38e

Så förvränger kartorna bilden av verkligheten

Visste du att Afrika är 14 gånger större än Grönland? Oavsett hur du ser på världen så är din bild sannolikt helt fel. Åtminstone om du studerar en världskarta. En ny variant påstås dock vara den mest korrekta – men håller den måttet?

Läs hela artikeln här »
WhatsApp Image 2018 10 15 at 18a
Skarmavbild 2018 10 16 kl. 02.39.57
3e9cd01114f11b40d3835413be747e8b

Ny bok avslöjar vad som sker på Tinder

Dejtingappen Tinder har förändrat dejtandet i så hög grad att förlaget Schildts & Söderströms ger ut en bok med tips, trix och berättelser. Boken riktar sig till alla som undrat över den populära appen.

Läs hela artikeln här »
a6b3389e9b93c318c8ea26216f0953a4

Prins Harry och Meghan Markle väntar barn

Storbritanniens prins Harry och Meghan Markle väntar barn, uppger brittiska kungahuset.

Läs hela artikeln här »
z1ecFijQYFCh

Variera klassiska vardagsrätter med nytt innehåll

Husmanskost är maträtter som de flesta hushåll känner till och ser som en självklar del av vardagen. Men vår älskade vardagsmat går att variera i oändlighet, och här finns nu tre kära klassiker med en liten tvist.

Läs hela artikeln här »
l5tjTBDEFV5S 3

Prisvärt från Piemonte

Få vinregioner i Italien, för att inte säga världen, har så prestigefyllda och har så välklingande namn på sina vin som som Piemonte. Eller vad sägs om Barbera, Barbaresco och inte minst Barolo, kallad “kungarnas vin och kung över andra vin”.

Läs hela artikeln här »
crop 4a1c5c71fb38dedbb52a80467982866d

Regnbågsankan delar ut Guldankan 2018

Föreningen Regnbågsankan har tilldelat Nicole Stambej och Tobias Larsson priset Guldankan 2018.

Läs hela artikeln här »