STYLE BY SHYA HALONEN
Annons
Publicerad 9 oktober 2018 kl 04:00

Höstens trender med Halonen

Annons. I början av oktober öppnade den splitternya Halonen-butiken i Vasa. Följ med när bloggarna Emmi Svenlin och Sandra Sundström stylar sig själva enligt höstens trender och bekantar sig med utbudet i butiken.

Hösten betyder för många en nystart och en vilja att bli sin bästa version av sig själv. Det är därför Halonen finns där för dig. Den nyöppnade butiken strävar efter att vara genuint nära sina kunder, lätt och bekymmersfritt både till vardag och fest. Sandra Sundström är en av Sevendays modebloggare som närvarade på öppningsdagen:

- Jag är positivt överraskad över Halonens stora utbud. Här finns verkligen något för alla, från vardag till fest, säger hon.

 

STYLE BY SHYA HALONEN VASA

STYLE BY SHYA HALONEN 3

 

Här hittar du allt från exklusiva märken som Guess, Levi’s och LiuJo, till förmånligare designers som Frequent och Rut & the Circle. Sandra väljer att styla sig med plagg som passar i hennes basgarderob. Med enkla stilknep kan du använda dina basplagg till vilket tillfälle som helst.

 

Emmi Svenlin är andra bloggare att rapportera från Halonen

- Butiken i Vasa överraskade med sitt breda utbud och härliga miljö. Det känns som om det fanns kläder för alla åldrar och priserna varierade också, vilket jag gillar. Jag tyckte butiken var riktigt modern och hade en lyxig känsla över sig, det fanns liksom något för alla.

Vill du också klä dig lite snyggare i höst? Inspireras av bloggarnas egna stylingar!

 

Till vardags:

STYLE BY SHYA LACE

Sandra: "Först ut är en svart topp med vackra spetsärmar från Guess. Jag är redan såld, detta plagg kunde jag använda till vilken outfit som helst".

 

STYLE BY SHYA BLAZER HALONEN

"Jag slänger på en rutig kavaj av Tom Tailor, och plötsligt har en outfit jag kunde använda både till möten och en fredagskväll uppstått!"

 

DSC02202

DSC02187

Emmi: "T-shirt från Lee, plisserad kjol från Hailys och väska från Halonens egna märke. Jag älskar plisserat, och tycker det är hur snyggt som helst att matcha med en vanlig t-shirt, för att få till en ledig och lite lekfull look. Något man absolut kan ha till vardags. Nu när det är kallare är stickat också jättesnyggt till en plisserad midikjol!"

  

STYLE BY SHYA PINK TEDDY

Sandra: "Jag testar även en rosa teddy-kappa från Rut & Circle och konstaterar att alla dessa plagg utgör en bra basgarderob för resten av hösten och vintern".

 

Till fest:

STYLE BY SHYA BLUE

Sandra: "Vardagsplaggen hittade jag lätt och det tog inte länge tills jag hittade något för fest också. Mina ögon drogs till en fantastisk midi-klänning i min favoritfärg, blå. Märket “Girl In Mind” är ett passande namn för klänningen i sig. Den får mig att känna mig ståtlig och feminin och är inte en sådan känning man behöver dra ner och hit och dit för att den ska sitta rätt".

 

DSC02171

Emmi: "Denna klänning från Guess är i sammet, och jag gillade speciellt axelkuddarna. Blir en edgy och häftig känsla på en annars väldigt sofistikerad klänning. Denna var en storfavorit hos mig!"

 DSC02104

DSC02094

"Då jag valde denna tänkte jag på julfesterna och vinterns festligheter. En långärmad byxdress är ju verkligen perfekt då, bekvämt och stiligt"

 

Hitta rätt i skodjungeln:

STYLE BY SHYA HALONEN 4

STYLE BY SHYA HALONEN 2


Vid Halonens skoavdelning
är Vagabond, Camel Active och Bugatti populära märken bland kunderna. Delägare Liisa Halonen berättade att de alltid försöker ta in nya märken, speciellt på skoavdelningen. Du som kund kommer få se nya märken så gott som varje säsong.

 STYLE BY SHYA GUESS BOOTS 2

Sandra: "Jag hittade ett par riktigt fräcka Guess-stövlar. NU är jag redo för hösten och vintern." 

 

DSC02231Emmi: "Ett par favoriter från Vagabond. Hur snyggt med en färgklick i höstmörkret?"

 

- Efter en förvånansvärt snabb styling-session hittade vi ett tillfälle att ställa några frågor till Päivi och Liisa Halonen som varit väldigt upptagna med att se till att alla kunder hittar det de letar efter. Vi går genom bakdörren, uppför trapporna och kommer till ett stort och ljust kontorsutrymme som till och med det skulle kunna fungera som en mindre affär. Där firar man med kaffe och tårta och är på glatt humör. Även vi blir bjudna på kaffe och tårta, berättar Sandra. 

  

4 snabba med Päivi och Liisa Halonen

 PAIVI OCH LIISA HALONEN

 

Hur har er första dag gått?
- Det har gått över förväntan. Det har redan varit väldigt fullt här och alla ha varit så glada. Våra kunder har varit i alla olika åldrar och de är förvånade över vårt stora utbud.

Vad fick er att ta steget och öppna i Vasa?
- Vasa har varit i planerna länge och i samband med renovering av Espen fick vi ett bra erbjudande. Lokalen kändes rätt och köpcentret ligger mitt i centrum.

- Det nya köpcentret känns lyxigt och modernt. Och trots renoveringen så har byggnaden
behållit sin historia och karaktär

Vilka märken kan man bland annat hitta i Halonen?
- Vi försöker ta in nya märken varje säsong, särskilt skomärken. Många märken vi har just nu är Danska och Tyska märken och bland skomärken kan du bland annat hitta Vagabond, Camel, Bugatti.

- Street One och Freequent är märken som har varit väldigt omtyckta tack vare hög kvalité och
relativt låga priser.

Vilka trender ser ni inför årets julfester?
- Guld och glänsande tyger, även sammet är väldigt populärt. Midi och Maxi klänningar ser vi
mycket av också.

- Sommarens blomstertrend fortsätter också men in mörkare toner som lila och mörkrött.

 

Spana in den nyöppnade butiken i Espen eller hitta dem online på halonen.fi

 

Text & Bild: Sandra Sundström och Emmi Svenlin
Redigering: Sevendays

 

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

0jul
A Group of Interns at a SF Giants Game By Miss P
IMG 2947

Annons

HalpaHalli LoveBeauty 1
amaryllisdags
656c74793be6fefee5fe37e15ab981a5

Banksy: Strimlades helt på repetitionen

Efter den hemlighetsfulle konstnären Banksys kupp häromveckan då ett av hans konstverk plötsligt strimlades under en auktion har många spekulerat om att auktionshuset Sotheby's var med på noterna.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 10 18 kl. 18.58.48
Skarmavbild 2018 10 18 kl. 03.39.53
Skarmavbild 2018 10 18 kl. 03.39.59
Skarmavbild 2018 10 18 kl. 06.07.56
aLhsF1R1GHN5

Christoffer Strandberg: "Politiker är enklast att imitera"

Komikern, skådespelaren och imitatören Christoffer Strandberg var på besök i Vasa i september. VBL:s praoelev Edvin Sundqvist ställde fem snabba frågor till honom.

Läs hela artikeln här »
woVS8R4Le5YP

Familjen Svenlin lever sin dröm: "Ett äventyr vi kommer att minnas resten av livet"

Att bo utomlands kan vara ett äventyr. Men också ett sätt att ta en paus från en stressig småbarnsvardag och få kvalitetstid med familjen. Och att lära sig uppskatta sitt eget hemland. Efter ett år på Mallorca har familjen Svenlin tagit till sig den spanska livsstilen. – Vi har fått en annan syn på livet, lärt oss att ta det lugnare.

Läs hela artikeln här »
tvattstuga 3
IM3A9919 k

VIFK Damer är med, #ärdumed?

Har du inga planer för inkommande lördag? Sevendays tipsar om ett evenemang där du både har möjlighet att stöda Österbottens Cancerförening, samt njuta av högklassig fotboll. Idén kom från Vasabladets kampanj #ärdumed.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 10 16 kl. 18.26.22
crop J011576Y

Konsumenter prioriterar miljön framför mode – många vill veta mer

Stopp för slit och släng – många svenska konsumenter vill inte längre köpa kläder för att bara använda en kort tid. Intresset för miljön är större än för mode och kläder, enligt en färsk webbundersökning.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 10 16 kl. 18.04.42
avokado 1
caroline 15.10.2018 ootd 6
799A9946
il4mCKoh1jgH

Niklas gjorde en populär fotoapp: "Duger åt Taylor Swift"

Niklas Karlström gav sig inte förrän hans fotoapp blev precis som han ville: perfekt. Och fler gillar den – appen har fans världen över och framför allt i Asien. Men vad fansen inte vet är att appen fått sitt namn efter en fartkamera i Österbotten.

Läs hela artikeln här »
lxJT70dRXPV8

Take away-lunch i egen burk – är det nästa steg?

Får jag köpa med mig hamburgaren i egen burk? Den frågan har Josefin Sundvall på Korv-Görans aldrig tidigare fått. Men hon tycker det låter som en bra idé. Flera restauranger i Vasa är på samma linje: Det är inga problem! Men de är kluvna till att ta betalt för engångskärl.

Läs hela artikeln här »
crop ad97e22ccce734a0695ebb9546c7f38e

Så förvränger kartorna bilden av verkligheten

Visste du att Afrika är 14 gånger större än Grönland? Oavsett hur du ser på världen så är din bild sannolikt helt fel. Åtminstone om du studerar en världskarta. En ny variant påstås dock vara den mest korrekta – men håller den måttet?

Läs hela artikeln här »
WhatsApp Image 2018 10 15 at 18a
Skarmavbild 2018 10 16 kl. 02.39.57
3e9cd01114f11b40d3835413be747e8b

Ny bok avslöjar vad som sker på Tinder

Dejtingappen Tinder har förändrat dejtandet i så hög grad att förlaget Schildts & Söderströms ger ut en bok med tips, trix och berättelser. Boken riktar sig till alla som undrat över den populära appen.

Läs hela artikeln här »
a6b3389e9b93c318c8ea26216f0953a4

Prins Harry och Meghan Markle väntar barn

Storbritanniens prins Harry och Meghan Markle väntar barn, uppger brittiska kungahuset.

Läs hela artikeln här »
z1ecFijQYFCh

Variera klassiska vardagsrätter med nytt innehåll

Husmanskost är maträtter som de flesta hushåll känner till och ser som en självklar del av vardagen. Men vår älskade vardagsmat går att variera i oändlighet, och här finns nu tre kära klassiker med en liten tvist.

Läs hela artikeln här »
l5tjTBDEFV5S 3

Prisvärt från Piemonte

Få vinregioner i Italien, för att inte säga världen, har så prestigefyllda och har så välklingande namn på sina vin som som Piemonte. Eller vad sägs om Barbera, Barbaresco och inte minst Barolo, kallad “kungarnas vin och kung över andra vin”.

Läs hela artikeln här »
crop 4a1c5c71fb38dedbb52a80467982866d

Regnbågsankan delar ut Guldankan 2018

Föreningen Regnbågsankan har tilldelat Nicole Stambej och Tobias Larsson priset Guldankan 2018.

Läs hela artikeln här »