Artikel från
cropOT 497244 Inträdet kan avskräcka men London Eye uppskattas av barn. Speciellt vackert är det att åka upp i skymningen. Men räkna med köer vilken tid ni är vill åka upp.  Foto: Katja Nyman
Publicerad 25 mars 2015 kl 09:38

Tre dagar i London på barnens villkor

Kultur, häftiga byggnader, shopping, fotboll och lagom långa promenader. London passar ypperligt som resmål för en barnfamilj.

London med två barn i skolåldern, kan det verkligen vara en bra idé? Det visade sig vara en alldeles förträfflig idé. Tre dagar är lagom för att sniffa lite storstadspuls och upptäcka spännande saker. Barnen hade gärna stannat längre.

Det är lätt att hitta förmånliga flyg till London, i alla fall om man är beredd att flyga till Gatwick eller Stansted som ligger lite utanför. Vi flög med Norwegian från Helsingfors ­direkt till Gatwick, flygresan tur och retur gick på under 400 euro för oss två vuxna och två barn. Gatwick flygplats är lite längre bort än det större­ Heathrow, men med tåg kommer man ändå snabbt in till London. ­Tågen går ­direkt till Victoria station, men vi bodde alldeles intill Waterloo station och bytte därför tåg en gång på väg dit.

Boendet är en annan femma i London. Det sägs vara svårt att hitta något hyfsat till bra pris. Vi hade läst mycket gott om kedjan Premier Inn och bokade in oss på ett hotell som låg ett stenkast från London Eye och Themsen. Perfekt läge och bra pris för att vara i centrala London. Och utsikten med London Eye och Big Ben från fjortonde våningen gick inte av för hackor.

Tunnelbana och buss

Den första dagen köpte vi vuxna ett Oystercard som vi kunde resa runt med i London under resan, ­både med buss och med tunnelbana. Mycket behändigt att ladda kortet med pengar. Barn under 11 år reser gratis med kollektivtrafik. Snabbt upptäckte vi att tunnelbanan är det absolut behändigaste sättet att ta sig runt på även om bussarna förstås är bättre sightseeing.

Högst upp på vår måste se-lista stod Towern, Tower Bridge och London Eye. Så vår första dag var det ­bara att börja beta av sevärdheterna. Vi behövde inte köa till ­Towern när vi kom en halv timme efter öppning, även om det var lördag. Men det var också februari och lågsäsong. Räkna därför med långa köer en sommarlördag. Precis som guideböckerna ­föreslagit började vi med att ta en titt på kronjuvelerna. På eftermiddagen var det lång kö dit.

Towern är som en liten stad med mycket att se och uppleva även för barnen. Och strax intill finns ­Tower Bridge som blev något av resans höjdpunkt. För tänk att kunna gå där uppe på ett glasgolv och se ner på alla som kör över bron. Det var främst barnen som uppskattade detta, själv hade jag svårt för att ta steget ut på glaset. Men häftigt var det! Tyvärr prickade vi inte in då broklaffarna öppnades, men det var kul att se från land också.

London eye

Till London Eye får man alltid räkna med kö, både för att köpa biljetter och till själva hjulet, men å andra sidan går det ändå ganska snabbt eftersom varje kapsel har plats för 20 personer. Vi behövde inte vänta speciellt länge utan kunde åka upp innan det blev mörkt. I inträdet ingår även en kort 4D-film om London som är sevärd. Och utsikten från kapslarna är magnifik. Men det kostar. Utan några rabatter blir det cirka 100 euro för två vuxna och två barn. Barn under fyra år åker gratis.

Söndagen hade vi först tänkt be­söka Sea Life-akvariet som ligger intill London Eye. Men regnet som ut­lovats till morgonen lät vänta på sig så vi tog i stället en morgon­promenad som drog ut över mest hela dagen. Sträckorna är förvånansvärt korta i centrala London och det tog inte länge förrän vi traskat förbi Big Ben, Westminster Abbey och ­redan var i St James park på väg mot Buckingham Palace.

London är fullt av fina parker och i denna park fick vi träffa både ekorrar och pelikaner. Buckingham Palace hör ju till att se när man är i London och vi fick samtidigt se Horse guards-paradens början.

Därefter var det en kort bit till Trafalgar Square och Picadilly Circus. Inte så långt från Picadilly fanns ytterligare ett måste på vår resa: Europas största leksaksaffär Hamleys. Även hit var det kö när affären öppnades klockan 12 men de fem våningarna slukade snabbt alla människor. Väl värt ett besök, men det ­lönar sig inte att shoppa loss här ­eftersom allt är dyrt.

Maken och sonen ville gärna gå en rundtur på en fotbollsstadion eftersom det inte blev någon fotbollsmatch för oss denna gång. Det slutade med att vi alla fyra tog tunnel­banan till Arsenals Emirates stadion. Intressant att se även för en som inte är speciellt intresserad av fotboll.

Museer och dubbeldäckare

Måndagen blev den stora musei­dagen. Eftersom Londonbarnen precis haft skollov räknade vi med att det kunde vara lite lugnare på måndagen när skolorna kommit i gång igen. Vi kom till Natural History Museum i South Kensington 20 minuter före öppning och kunde ställa oss först i kö.

Jag hade läst mardrömsskildringar om folk som köat till museet i ett par timmar och sedan ännu en timme till dinosaurieutställningen. Därför kändes det nästan magiskt att kunna stiga in i det maffiga museet först och kunna gå direkt runt på en nästan folktom dinosaurieutställning.

Vi hann inte med alla salar i museet eftersom vi samma dag ville besöka även Science Museum som ligger intill. Där fick vi bland annat vara med om en månlandning i 4D. Nu fanns det inte så många timmar kvar av vår sista dag i London och det fanns ännu en sak som vi inte hunnit med: åka dubbeldäckare. Men det var lättfixat och snart satt vi högst upp och längst fram. Bra sightseeing och nu fick vi även se bland annat maffiga St Pauls ­Cathedral.

Även om vi hann med mycket på våra tre dagar i London finns det så mycket kvar att upptäcka. Men det bästa med London är att det är ganska nära och lätt att ta sig till. Några fina restauranger blev det inte under denna resa. Ute på stan är det praktiskt att äta smörgåsar till lunch och ett par kvällar åt vi på hotellets restaurang som hade bra erbjudanden. Den här resan gick på barnens villkor. Men trivs barnen så trivs föräldrarna, ­heter det ju.

 

londonNatural History Museum har många fina utställningar och byggnaden i sig är värd att se.

 

 

Spartips

London är en dyr stad, men det finns några knep som gör att du kan spara lite slantar.


241-erbjudande

Om du reser med tåg i, till eller från London kan två komma in till till priset av en till Towern, Tower Bridge Exhibition, London Eye och många fler attraktioner. Vi fick billigare inträden, förutom till de tre nämnda, även till Arsenal Stadium Tour och en 4D-film på Science Museum. Dessutom åt vi billigare på en restaurang. Men läs noga på om villkoren först.

 

Premier Inn

Visst kan Premier Inn-kedjans hotell kännas lite tråkiga. Men förutsägbart är bra i London där hotellstandarden är minst sagt varierande. Priserna är bra, sängarna sköna, barn under 15 år äter gratis frukost och många av hotellen har prisvärda restauranger. Perfekta familjehotell med andra ord. Bara i London finns ett trettiotal att välja bland. Och äntligen har även denna kedja gratis wifi.

 

En macka till lunch

Som lunch duger ofta en smörgås bra. I London finns många kedjor med smör­gåsar och liknande mat, bland annat Marc & Spencers Simply Food och Pret a Manger. Men den som vill ha en mer mättande lunch kan hitta erbjudanden för runt tio pund. I London finns också flera matmarknader som kan vara värda ett besök, så som Borough Market och Real Food Market i South Bank.

 

Gratis inträde till museer

Helt gratis kan ni besöka otaliga museer i London, bland annat Natural History ­Museum, Science Museum, Imperial War Museum, British Museum, National Gallery, Tate Britain och Tate Modern. Så gott som alla museer i London är barnvänliga med egna utställningar och eget material för barnen.

 

Åka dubbeldäckare

Visst finns det guidade bussrutter i London, men de kostar en del. Det finns några vanliga busslinjer som kör förbi de många sevärdheter. Så hoppa på en dubbel­däckare, ha gärna en guidebok med karta med och du har en egen sightseeing. Till exempel Visit London har alla rutter på sin webbplats: 

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

photo 1454179083322 198bb4daae41
50646104 l

Tre tips för en hållbar julhandel

December är den månad då vi tenderar att slösa lite mer än vanligt och julhandeln slår rekord nästan varje år. Samtidigt ökar medvetenheten om konsumtionens nackdelar och allt fler strävar efter en mer hållbar livsstil.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 11 12 kl2. 15.24.59
ae3f6cce54e514e42b7ce6933a4d01e0

Världens största shoppingdag slog rekord

Den kinesiska e-handelsjätten Alibaba sålde varor för rekordsumman 280 miljarder kronor under den så kallade "singeldagen" med rabatter på tusentals varor. Fenomenet utklassar den amerikanska motsvarigheten Black Friday.

Läs hela artikeln här »
17014454195e78f16d05c645997427ef

Tryffel under klubban för 880 000 kronor

Smakar det så kostar det! Sällan har väl ett ordspråk stämt så bra överens med verkligheten som när en sällsynt stor vit tryffel såldes för 85 000 euro på auktion i Albaregionen i Italien.

Läs hela artikeln här »
bd0310c38cb21ad9fdcf1e17ed571dbf

Nya "Millennium"-filmen ingen succé i USA

"The girl in the spider's web" är än så länge ingen kioskvältare. "Millennium"-filmen har mötts av sval kritik på andra sidan Atlanten och presterar svagt sin första helg på den amerikanska biotoppen.

Läs hela artikeln här »
3413ee7696

Fotbollsspelarna som tjänar mest i världen

Dessa spelare tjänade mest under säsongen 2017/2018 enligt tidningen Forbes.

Läs hela artikeln här »
c25805375599e2c2e472419083460328

Kinesisk shoppinghögtid störst i världen

Den i Finland och Sverige relativt okända shoppinghögtiden Singles day, som infaller på söndag, har tagit Kina med storm och blivit världens största shoppingdag. I fjol drog den kinesiska e-handelsjätten Alibaba in en miljard dollar under reans två första minuter.

Läs hela artikeln här »
f85dc483c346dc8bb8bbc52efde1a8e6

Fars dag blir officiell flaggdag

Inrikesministeriet bereder ett förslag som ska ge fars dag ny status som officiell flaggdag.

Läs hela artikeln här »
8de6113a80d24696079bce33203b8241

Lil Wayne släpper tre nya låtar

Rapparen Lil Wayne släppte albumet "Tha Carter V" på sin födelsedag den 27 september. Nu kommer ytterligare tre låtar, som ratades under arbetet med skivan, skriver BIllboard.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 11 11 kl. 20.27.13
Skarmavbild 2018 11 11 kl. 20.24.17
4978c974158f885b0165754fd2e36edf

Dags att ge pappa ny slips – igen?

Nu är det återigen dags för Fars dag – en högtid med amerikansk förlaga som uppmuntras av handeln. I nära 90 år har vi firat våra fäder. Den typiska gåvan? Något som är starkt förknippad med traditionell manlighet.

Läs hela artikeln här »
5b871d6950a698c5c0d63e9a801c233a

Auktion: Miljonbelopp för Michael Jacksons jacka

2,6 miljoner. Det blev slutpriset för en jacka som tillhört Michael Jackson när plagget såldes på auktion i New York på lördagskvällen.

Läs hela artikeln här »
804872ba38acb785ba98c83b28f87005

Rusning efter Spice Girls-biljetter

Det blev rusning på biljettsajterna när biljetterna Spice Girls återföreningsturné släpptes på lördagen. Trycket från fans över hela världen blev så hårt att gruppen direkt adderade ytterligare fyra datum till den brittiska turnén nästa år.

Läs hela artikeln här »
crop r50HBlrRzZH1

Farsdagsgott till pappa

Överraska pappa med utsökt, men enkel mat fars dagen till ära.

Läs hela artikeln här »
jo2
Skarmavbild 2018 11 10 kl. 01.00.52
ad0dc5ec3cc062d96e85e749362e2abd

Michelle Obama: Jag förlåter inte Trump

Hon är arg på president Donald Trump för hans beteende gentemot kvinnor och för att han ifrågasatte hennes makes härkomst. Men i en ny bok skriver USA:s förra första dam Michelle Obama också om sin uppväxt, livet i Vita huset och de insikter hon fick när paret Obama gick i terapi.

Läs hela artikeln här »
352cd8d421

Allt du behöver veta om Thanksgiving

Här är allt du behöver veta om den nordamerikanska högtiden.

Läs hela artikeln här »
640e4c6ab1a1a9d3f59a6080496ceba1 2

Då släpps XXXTentacions postuma album

Det har ryktats om att den amerikanska rapparen XXXTentacion höll på att färdigställa ett album innan han mördades. I dag har den första singeln, "Bad", från albumet släppts och den 7 december kommer hela "Skins", skriver NME.

Läs hela artikeln här »
cropOT 1010790

Vilka minnen väcker skolmaten – skicka din berättelse till oss

Så gott som alla har en relation till skolmaten. Vilken är din? Berätta, vi vill gärna veta.

Läs hela artikeln här »
VJuGvPAx7kIt

VBL/ÖT undrar: Vilka språkfel stör dig?

Blir du, precis som Ruben Anderson i Oravais, på dåligt humör varje gång du ser eller hör ett språkfel? Vad irriterar dig mest?

Läs hela artikeln här »
e3a65cc5559ef767a15d3574ecbfcde3

Disney planerar ny "Star wars"-serie

Disney ska göra en tv-serie som utspelar sig före händelserna i filmen "Rogue One", skriver Deadline. Filmen kom 2016 och är en fristående del i "Star wars"-universumet.

Läs hela artikeln här »

Foodly

Skarmavbild 2018 11 09 kl. 04.53.22
JH1 0851
good treats to chickens 2
Skarmavbild 2018 11 08 kl. 15.02.11
Skarmavbild 2018 11 08 kl. 15.01.48
41494bc55b

Fyra tips för en grönare vardag

Polerna smälter, vädret blir allt mer extremt och snart är det kanske mer plast än fisk i våra hav. Här är några smarta tips på vad du kan göra för att leva ett lite mer hållbart liv.

Läs hela artikeln här »
crop J290732Y

Nej, barnvacciner orsakar inte allergier

Det är inte frånvaron av vacciner som gör att barn i antroposofiska miljöer inte drabbas lika ofta av allergier som andra barn. En studie från Karolinska institutet sticker hål på myten om att barnvacciner orsakar allergier.

Läs hela artikeln här »
5d8f573489

Inredning: 5 trender i höst

60-talet, växter och heta röda nyanser. Här är 5 inredningstrender du borde hålla koll på!

Läs hela artikeln här »
2a6e96be8e6a83418049a907c7280c1d

Netflix gör "Ragnarok" om världens undergång

Skaparen bakom den danska serien "Borgen" har anlitats för att skapa Netflixdramat "Ragnarok", en ny nordisk serie.

Läs hela artikeln här »
f194450f53

Fem säkerhetstips för dig som älskar levande ljus

Jul är ljusens stora högtid, men tyvärr drabbas många av bränder just under julmånaden. Här kommer ett par tips för att du ska få en ljus och säker jul.

Läs hela artikeln här »
f5cd4b5522

Första öppet homosexuella mannen vald till guvernör i USA

Delstaten Colorado har för första gången i landets historia valt en öppet homosexuell man till guvernörsposten.

Läs hela artikeln här »
a7fb1231f1

Hon är den yngsta kvinnan någonsin att väljas in i USA:s kongress

Hon har kommit att bli en av de mest populära vänsterrösterna i USA, och nu är hon historisk som den yngsta kvinnan någonsin att väljas in i USA:s kongress. Alexandria Ocasio-Cortez är det demokratiska stjärnskottet som blott 29 år gammal tagit sig in i historieböckerna.

Läs hela artikeln här »
34790065 xl

Veckans blogglista: Pappor

Vad vore vi utan alla pappor, morbröder och farföräldrar? På söndagen den 13.11 infaller farsdag och vi vill uppmärksamma alla män i vår närhet. Fyll i veckans blogglista om din egen pappa eller en pappa som förtjänar extra mycket kärlek!

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 11 07 kl. 15.20.21
Skarmavbild 2018 11 07 kl. 15.15.47
VLBLOT 1344788

Zlatan: I Sverige ansågs inte det där vara svenskt

I den nya boken "Jag är fotboll" berättar Zlatan Ibrahimovic om sina största bedrifter och svensk smygrasism. "Jag har gått igenom mycket och det här är min chans att visa hela världen mina siffror, mina resultat", säger Ibrahimovic.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 11 06 kl. 20.51.35
Skarmavbild 2018 11 06 kl. 20.54.14
7083a6d428cd3fc3d23081a0b71e5f96

Victoria Beckham skippar Spice Girls-turné

Räkna med girl power nästa sommar. Då drar nämligen Spice Girls ut på turné i Storbritannien – men som kvartett.

Läs hela artikeln här »
crop ad62b38a2b11423af0b996971efd9d3c

Rihanna stoppar musiken för Trump

Rihanna sällar sig till den allt större skara av artister som protesterar mot att Donald Trump spelar deras musik i sitt kampanjande.

Läs hela artikeln här »
496c735293d1953caafa8207c2627c2a

Aretha Franklin-dokumentär släpps efter 46 år

En dokumentär om souldrottningen Aretha Franklin kommer att släppas inom kort – efter att legat på hyllan i 46 år, rapporterar Variety.

Läs hela artikeln här »
46573734 xl

Tips: 5 sätt att fira pappa

Fars dag närmar sig med stormsteg! Vill du fira din pappa eller en fadersfigur extra mycket i helg? Här kommer fem tips på saker ni kan göra tillsammans.

Läs hela artikeln här »
fantomen 5.11.2018
AfterlightImage 2
5ef029ee02

Tre saker du inte visste om fars dag

På söndag firar vi pappor i Finland! Visste du detta om fars dag?

Läs hela artikeln här »
1d5fd67dc6

Så stylar du skinnkjolen på fem olika sätt

Skinnkjolen är mångas favoritplagg – inte bara för att den är så snygg, utan också för att den går att variera på så många olika sätt.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 11 05 kl. 21.08.24
caroline sevendays
kladdkaka lakrits3
rLQhirxyxRQ0

Bloggare bjuder på kladdkaka

Inför kladdkakans dag den 4 november bjuder Foodlys bloggare på smarriga, kladdiga kakor i olika varianter.

Läs hela artikeln här »
6559147deca4439dc7732e3671c4b78e

Imogen Heap släpper Harry Potter-album

Originalmusiken till succépjäsen "Harry Potter och det fördömda barnet" ges nu ut som album. Bakom musiken står den Grammy-belönade brittiska artisten Imogen Heap, skriver The Guardian.

Läs hela artikeln här »
8d3480c43dd4e45a2628db1edc9fc849

Queen-film lockar rekordpublik i USA

Framgångarna för filmen "Bohemian rhapsody" har nått långt över förväntan. Under fredagen drog den biografiska musikfilmen in 18,4 miljoner dollar, över 165 miljoner kronor, på nordamerikanska biografer, rapporterar Billboard.

Läs hela artikeln här »
01halloweenparty1
a5cb91c83692ca70a0c4e357142cedf9

Ariana Grande släpper nytt

Bara två månader efter förra skivan är Ariana Grande på gång med uppföljaren.

Läs hela artikeln här »
5357460b004ba8ecece91d894abf9c47

McConaughey snuvades på "Titanic"-roll

Matthew McConaughey som Jack Dawson i "Titanic", är det något du kan föreställa dig? Faktum är att det kunde ha blivit verklighet.

Läs hela artikeln här »
JH1 0698
30BC26C3 1F46 4E5B B56E EA29EDBEC77E
Skarmavbild 2018 11 02 kl. 22.51.44
DSC 8013
8eef22cb47

Flygrädd? Här är knepet som kan hjälpa dig.

Är du en av alla miljoner människor i världen som lider av flygrädsla? Då kan det vara värt att testa detta nästa gång du flyger!

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 11 02 kl. 17.15.49
f14ca01770

Halloween i Hollywood: Så såg kändisarna ut

Läskigt, roligt och galet. Stjärnorna på Hollywood tog Halloween på blodigt allvar. Se videon här!

Läs hela artikeln här »
social media 1989152 1280
snippa 2
crop 7cbdf9beaa994509db17e17dea278375

Alexander Skarsgård drar på sig uniform igen

Alexander Skarsgård är aktuell för en roll som soldat i krigsdramat "The kill team", enligt Variety. Filmen handlar om en ung soldat under USA:s invasion av Afghanistan, som får se sina kollegor döda civila och står i valet och kvalet om han ska rapportera till högre ort.

Läs hela artikeln här »
0fladdermus
Farka skaldjur VasaSaluhallen
Skarmavbild 2018 11 01 kl. 18.50.09
WP328 a423d img 7718
inbakad flata caroline 4
DSC01014
Skarmavbild 2018 10 31 kl. 04.53.13
IMG 7837
Skarmavbild 2018 10 31 kl. 04.53.54

Foodly

Skarmavbild 2018 10 31 kl. 01.17.55
4691fd4436

Bus eller godis i vita huset

Varje år håller Vita huset en Halloween-mottagning där barn i alla åldrar får visa upp sina utklädnader för landets president. I år var både president Donald Trump och hans fru Melania på plats för att ta emot barnen, och bjuda på lite godis.

Läs hela artikeln här »

Halloween

d879ea0135

Heidi Klum - drottningen av Halloween

Här är supermodellen Heidi Klums bästa Halloweendräkter genom åren!

Läs hela artikeln här »

Halloween

3e41f7c920 1

Tips: Så lyckas du med Halloween-pumpan

Det är inte försent att pynta för Halloween! Här är de bästa tipsen.

Läs hela artikeln här »

Halloween

dd44a38ed8

Venom-pumpor är en av årets största trend

Filmer och tv-serier är alltid något som inspirerar Halloween-pyntandet. Och årets heta pumpatrend är inget undantag...

Läs hela artikeln här »

HALLOWEEN

66c4c2da5f

Här går hundarna på Halloween-parad

Hundratals hundar samlades i olika utklädnader under en Halloween-parad i New York.

Läs hela artikeln här »
53b8f266dec382d5fe4950abfcf777bc

Djur räddade från "helveteszoo" i Albanien

Lejon, antiloper, rävar, en björn och en zebra. Alla djuren hölls instängda under miserabla förhållanden på ett zoo söder om huvudstaden Tirana i Albanien.

Läs hela artikeln här »
5bgBG1EQWZSU

Årets julkalender handlar om nioåriga Selma från Norge

Årets julkalender i Yle Fem, norska dramaserien Snöfall, handlar om nioåriga Selma som förirrar sig till tomtarnas värld. I BUU-klubben förirrar sig i sin tur tre tomtar till människornas värld.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 10 30 kl. 17.21.00
12345
1halloween2

Pyssel & DIY

resizedimage800533 1spole1

Tema: Halloween

bc37d28551

Årets bästa Halloween-tårta!

Så enkelt förvandlar du din tårta till Halloweens härligaste tårta med spindelnät, blod och spindlar. Allt med bara 4 ingredienser.

Läs hela artikeln här »

Tema: Halloween

e19a3b9851

Blodiga häxfingar - med bara två ingredienser

Bjud barnen på enkla men uppskattade "kakor". De här blodiga häxfingrarna är verklighetstrogna, goda, billiga och extremt enkla att fixa själv.

Läs hela artikeln här »
halloweenpyssel3

Tema: Halloween

P9rwYKiLzdsn

Skrämmande gott till halloween

Halloween, årets kusligaste helg, är bakom hörnet. Laga roliga godsaker med spökliga motiv i år.

Läs hela artikeln här »
1halloweenspindlar1

Tema: Halloween

403312f64a

Inspiration: Halloweensmink

Lina Jonsdotters Halloween-sminkningar har blivit populära och de är verkligen läskiga. Kolla in fler bilder och få reda på hur du själv lyckas med sminket på Halloween!

Läs hela artikeln här »
caroline ootd 15.10.2018 4

Annons

IMG 7697
7366a8a776

Få en komplett basgarderob med 9 nyckelplagg

Med ett par enkla nyckelplagg går det mycket snabbare att välja kläder på morgonen.

Läs hela artikeln här »
370f184c4805daa1f23abf87fe61289d

Ed Sheerans kalsonger säljs på auktion

Har du alltid drömt om att äga ett par av Ed Sheerans boxershorts? Nu har du chansen. Den brittiska sångaren har donerat sex par kalsonger, tillsammans med över 300 andra föremål, till en välgörenhetsauktion, rapporterar BBC.

Läs hela artikeln här »
d3b2eaf9a831af26a2dcb68b68c7c360

Selena Gomez inte längre störst på Instagram

Sångerskan Selena Gomez är inte längre den kändis på Instagram som har flest följare. Gomez, som haft Instagrams största profil i två år, avslöjade i september att hon tar en paus från sociala medier på obestämd tid.

Läs hela artikeln här »
72297d2d7ab2392be35eabbedf138874

Algoritmtavla såld för miljonbelopp

För första gången har en målning skapad av artificiell intelligens auktionerats ut vid ett stort auktionshus, skriver Bloomberg.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 10 29 kl. 07.00.56
Skarmavbild 2018 10 29 kl. 07.19.18
IMG 20181028 103817
Skarmavbild 2018 10 29 kl. 07.22.24
Skarmavbild 2018 10 27 kl. 19.50.48

Senaste från Blogoteket

6144f020f5

Här är de 10 mest eftersökta möblerna från Ikea

IKEA-möbler har de senaste åren blivit mer och mer eftersökta på andrahandsmarknaden. Här är några av de mest ikoniska och i sin tur mest eftersökta IKEA-möblerna på auktion.

Läs hela artikeln här »
23545427f6

Här är världens fem dyraste bröllop

Här är en lista över de 5 dyraste bröllopen i världen.

Läs hela artikeln här »
53e9b897d8

9 tips: Så stylar du den stickade tröjan

Få stylinginspiration till säsongens snyggaste plagg.

Läs hela artikeln här »
DSC04603
Cinderella Fairy and Turban Pumpkins By Miss P
x30r6eLcNC3F

Testa gröt på middagsbordet

Har du redan provat på salt gröt? Gröt är inte längre enbart en frukosträtt, du kan gott och väl tillreda en matig och mättande gröt till middag.

Läs hela artikeln här »
Skarmavbild 2018 10 25 kl. 02.19.07
Skarmavbild 2018 10 25 kl. 02.23.35
Skarmavbild 2018 10 25 kl. 02.02.19
Skarmavbild 2018 10 25 kl. 02.02.29
Pumpkins and Corn at the Whole Foods by Miss P