Bloggar

 

 

 

 

 

 

 anna rgb sv

Anna Riska

Anna älskar att fotografera och förevigar allt som inspirerar - resor, inredning och bröllop. Allt från sommarbröllopet i en gammal lada till välkomandet av en liten baby i familjen.

resizedimage150150 bild 1sv

Linn Jung

Trebarnsmor. Lycklig kvinna. Feminist och journalist. Ilsken, snäll och lat. Vasabo med söderlängtan. Finlandssvensk. Kär i Sami. Prematurmamma. Ganska fantastisk. Hemma från Karis. Läs mera om Linn här.

 juliabrunsv

Julia Holmqvist

Julia är utbildad estenom och jobbar som medieproducent. Även mode, stil och skönhet är en viktig ingrediens i hennes blogg. Läs mera om Julia här.

Vecka 32

Emilia Jansson

En av de få som kan titulera sig mamma och icke-kaffedrickare. Lite så där smyg-bohemisk spontan, planerande trebarnsmamma i sina bästa år. Läs mera om Emilia här.

 

IMG 3680

Carmela Axberg-Lindell

Carmela är ett mindfulness freak, inredningsnörd som väljer personligt framför stilrent. Har tre fina män i mitt liv Skriver om: Livet som varit och som det är just nu. Läs mera om Carmela här.

resizedimage150150 croppedimage230230 lena2

Lena Törnroos

Lena är licensierad PT och tycker allt med träning och hälsa är intressant. I bloggen delar hon med sig av sådant som gör träningen och hälsovardagen lite roligare. Lena är utbildad journalist, hemma från Vasa, men bor just nu i Stockholm. Läs mera om Lena här.

annabsv

Anna Bertills

Anna är samhällsengagerad, kvicktänkt, icke-pedant, vd och nybliven fyrbarnsmamma. Häng med in i Annas värld där hon skriver om jobbet, samhällsintresset och familjen. Läs mera om Anna här.

linda gray

Linda Holm

Linda är trebarnsmamma med passion för ekologi och nära föräldraskap. Hon skriver om giftfria val, naturmedicin och modern häxkonst. Ämnen hon tar upp är bland annat livet efter döden, kolloidalt silver och plastbantning. Läs mera om Linda här.

ingela2 sv

Ingela Åström

Ingela gillar inredning och matlagning och dokumenterar gärna dessa intressen. Hennes blogg handlar om kök och rum både hemma, i trädgården och på sommarstugan. Läs mera om Ingela här.

 elinh gray

Elin Hassel

Elin är en lärarstuderande träningsnörd som bor i Vasa. Hon bloggar om träning, livet och hennes tävlingsatsningar i bänkpress. Läs mera om Elin här.

resizedimage150150 croppedimage230230 profilbild 230x230

Sandra Neuman

I Sandras blogg är det växter, grönsaker, höns och snittblommor som har huvudrollen. Sandra jobbar som florist och tänker på trädgård nio av årets tolv månader. Följ med in på gården där Sandra står med jordiga händer, smutsiga knän och munnen full av spenat. Läs mera om Sandra här.

isabel1111

 

Isabel Järnström

Isabel är utbildad kosmetolog, jobbar som frilansjournalist, upptäcker världen lite mer sällan än hon
vill erkänna och studerar Freelance and Feature Writing vid London School of Journalism. Läs mera om Isabel här.

 sara storback

Sara Storbäck

Sara studerar media och kommunikation i Finlands soligaste stad Vasa. Denna blogg speglar min fartfyllda vardag och min kärlek till fotografering och musik. Läs mera om Sara här.

Petra anvanda till bannern som snurrar pa framsidan

Petra Lillandt Durosinmi

På Petras blogg kan du läsa och diskutera om allt som är karriärrelaterat, samhället i allmänhet och de goda tingen som får oss att njuta av livet! Läs mera om Petra här.

 liisa gray

Liisa Mendelin

Liisa är teologen som skriver om världs­förbättring, feminism och konsumtionskritik – när inte livet kommer emellan. Då blir det i stället text om humörsvängar, frustrationer och glädjerus. Läs mera om Liisa här.

resizedimage150150 hanna1sv

Hanna Stigzelius

Hanna bor i en förort till Helsingfors med sin man och två barn. Hennes blogg är en positiv och kreativ mammablogg som innehåller tips om hur man överlever vardagen med två små barn. Hanna gillar inredning, matlagning, bebisar och att baka och pyssla. Läs mera om Hanna här.

 uffe gray

Ulf Lassander

Uffes blogg fokuserar på matlagning med råvaror av hög kvalitet. Skaldjur är en vanligt förekommande ingrediens i hans kök. Uffe är ofta på resande fot och även där ligger fokus på att upptäcka det lokala köket. Läs mera om Ulf här.

 annab gray

Anna Betlehem

Anna är en studerande tjej med stort intresse för foto, musik och annat fint. Bloggen är en vardagsblogg fylld med dokumenterade minnen. Läs mera om Anna här.

 

johan gray

Johan Hagström

Johan är en fotobiten Nikonist sedan 10 år. Han fotodokumenterar olika happenings, konserter, aviga och roliga objekt i närområdet samt sånt som inte hinner undan. Alltid emellanåt också med lite text. Läs mera om Johan här.

 resizedimage150150 iisa1sv

Iisa Smeds

Iisa är en mode- och matintresserad tjej. I hennes blogg hittar du modetips, recept, outfitbilder och vardagsinlägg, ofta i videoform. Läs mera om Iisa här.

 

sevendaysbanner3

Emma Söder

Emma Söder är intresserad av allt inom skönhet och välmående och jobbar på att vara en så bra människa som möjligt. Familjekär, ödmjuk och lojal är ord som beskriver  henne. Läs mera om Emma här.

sonja sparv3

Sonja Sparv

Sonja studerar till ergoterapeut i Umeå och älskar inredning. Hennes blogg handlar om vardagen och studielivet som finlandssvensk i Sverige. Läs mera om Sonja här.

ronja sv

Ronja Strömvall

Ronja är en glad och sprallig bloggare som älskar resor, träning, god mat, långa promenader, glada människor och kärlek. Ronja bloggar om sin vardag, outfits och träning varvat med djupare inlägg och en massa foton. Läs mera om Ronja här.

ulrica fellman

Ulrika Fellman

Ulrika är en naturintresserad friluftsmänniska. Beteendevetare till utbildningen och hemma från Pedersöre. Ulrikas blogg handlar om att njuta av naturen utan att ta kål på den och att växa och må bra i en allt mer förvirrad värld. Läs mera om Ulrika här

hejhej

Caroline Högnäs

Caroline Högnäs är hemma från Pedersöre och bosatt i Helsingfors. Nyutexaminerad ekonomiemagister som ännu inte vet vad hon skall göra när hon "blir stor". Gillar träning, allt från löpning till styrketräning. Livets små guldkorn är ett riktigt bra rödvin och att umgås med nära och kära. Läs mera om Caroline här.

tom johanson

Tom Johansson

Bloggen "Friidrotten idag" skrivs av tidningsjournalisten Tom Johansson. Det är dock sonen Filiph som innehar huvudrollen i bloggen. Han går i idrottsgymnasiet i Vörå och satsar på långsprint. En av avsikterna med bloggen är att öka intresset för friidrott. 

anci3

Anci Jylhä

Anci, 50+ och mitt i livet, delar med sig av sin livserfarenhet och betraktar omvärlden med nya ögon. Det blir en färd genom landskap av tankar, analyser och betraktelser kring vardagen, ledarskap, mental träning och samhällsfenomen. Läs mera om Anci här.

caroline

Caroline Eriksson

Caroline är en feminist som är bosatt i Petalax och jobbar inom äldreomsorgen. Hon tycker om att fotografera, att skapa musik och att yoga. Åsikter, självutveckling, feminism och katter är ingredienser i hennes blogg. Läs mera om Caroline här.

alexandra sv2

Alexandra Grahn

Alexandra är en 25-årig österbottning som bor på Åland. Hon har en förkärlek för åländska klippor och god mat. Bor i en lägenhet Mariehamn i med sambon Simon. Jobbar som journalist och bloggar om livet på ön. Läs mera om Alexandra här.

nina sv

Nina Överholm

Nina är en kreativ, jordnära mångpysslare, som tycker om att skapa vackra saker, äta gott och se plantor spira. Hon samlar på DIY-idéer, fjädrar och blommiga klänningar. Älskar livets lugna stunder men säger inte nej till ett äventyr då och då. Läs mera om Nina här.

 

mariah1sv

Maria Hagberg

Maria studerar svenska vid Vasa universitet och bloggar om sin vardag som studerande. Dessutom delar hon med sig av glimtar från sin uppväxt med en missbrukande förälder. Läs mera om Maria här.

 emmisv

Emelie Svenlin

Emelie är en glad och sprallig tjej som studerar i idrottsgymnasiet i Vörå, skidar i ungdomslandslaget, gillar att sjunga, har en förkärlek till allt som är rosa och älskar kläder. Hennes blogg handlar om allt från vardag till mode och träning. Läs mera om Emelie här.

catzosv

Catariina Salo

Catariina skriver öppet och personligt om hur det är när två kvinnor vill ha barn tillsammans. Och om mänskliga rättigheter, samhällsfenomen och feminism. Till vardags sysslar hon med teaterinformation och journalistik, på fritiden äter hon pizza och klappar sin katt. Läs mera om Catariina här.

kajsasv3

Kajsa Viitamäki

Kajsa Viitamäki från Vasa tror att böcker gör människor till bättre människor. På Sevendays bloggar hon om allt som rör böcker, litteratur och läsning. Läs mera om Kajsa här

 

 

seb1sv

Sebastian Holmgård

Sebastian är bosatt i Jakobstad med fru, son och bulldog. Han är pappaledig och bloggar om föräldraskap, jämlikhet och mansroller. Överlevnadsguider för småbarnslivets utmaningar och putslustiga limericker utlovas också. Läs mera om Sebastian här.

sandrasv

Sandra Grindgärds

Österbottning, världsmedborgare, miljöivrare och feminist. Hemma från Kristinestad, bosatt i Tanzania. Jobbar som konsult inom utvecklingssamarbetet och bloggar om sin vardag i ett utvecklingsland. Läs mera om Sandra här.

alfred gray2

Alfred Backa

Humor, allvar, sanning och satir blandas i Alfreds blogg "Alfrednativa fakta". När Alfred inte bloggar är han komiker, författare och kattägare. Läs mera om Alfred här.

 

Jessica svljusare

Jessica Nybacka

Jessica studerar till sjukskötare, men har jobbat över 10 år inom vården. Bor i Korsholm tillsammans med make och två barn. Bloggar om hälsa, olika sjukdomar, den mänskliga fysiken, träning och välmående. Läs mera om Jessica här.

jennifer3sv2

Jennifer Carp

Prestationsinriktad, tatuerad vegan som älskar att testa nya saker, men tröttnar snabbt. Reser semi-ofta och gillar vegansk matlagning. I bloggen delar hon med sig av de bästa bitarna ur sin vardag. Läs mera om Jennifer här.

 

kadi1sv

Kadi Lindman

Kadis dagar fylls med skratt, vänner och terapi. Hennes blogg handlar om allt vad psykisk ohälsa innebär. Där kan du läsa om Kadis och andras upplevelser och erfarenheter av psykisk ohälsa. Läs mera om Kadi här.

 jennie2sv

Jennie Lipasti

Jennie delar med sig av tankar, känslor och åsikter om aktuella händelser och saker hon själv varit med om. I hennes texter blandas humor med allvar och hon vill visa att saker inte alltid så svartvita som folk verkar tro. Läs mera om Jennie här. 

axel profilsv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

108

Axel Brink

Musikvetare, musiker, producent,
skribent, kritiker, pappa, rockare,
synthare, nörd. Spelar i doombandet
Craneium och synthpopbandet Disco
i mitt hjärta. Läs Axels blogg om du
vill ha perspektiv på varför musiken
du lyssnar på låter som den gör.
Läs mera om Axel här.

 

StaffanNylund
Staffan bor i Kronoby tillsammans med sin sambo och deras son på två år. I bloggen får du ta del av ett annorlunda liv som hemmapappa, och hur det är att kämpa med psykisk ohälsa. Läs mera om Staffan här.