Sofies header

Dagen efter

Skrivet av Sofie Sergelius 17.03.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vilken dag... Det var verkligen en berg-och-dalbana under hela förmiddagen igår. Tur nog löste sig det mesta. Jag satt och skratta tillsammans med min kollega Anna-Lena (som någon kanske känner igen från Sevendays) att utan morgonens kriser skulle lanseringen ha gått alldeles för bra. Hittills har vi nämligen haft turen på vår sida och allting har ganska lång löst sig med hårt arbete. Men såklart händer det saker som inte går att förutse, och alla oförutsebara problem råka hända just under lanseringsmorgonen. Men nu är allt (det mesta) frid och fröjd. Men det var nog en super rolig upplevelse att starta upp Foodly. Nu börjar jag satsa på att utveckla sidan och se till att innehållet är top notch.

Efter allt stress med lanceringen så unnade jag mig en "hemma" dag idag. I det här fallet betyder att jag arbetat hemifrån. Efter de senaste veckorna ständigt framför datorn känns det bra att spendera tid i köket istället. Det har blivit lite inläggningar och slow cooking idag då jag haft tid att bara ta det lugnt. Eller så lugnt man kan med tanke på att alla som skickar mail ska få ett svar och alla buggar så sajten hittas. Som tur har jag ett bra team som hjälper mig. 

dator i koket

Då jag jobbar hemifrån ser det ut såhär. Efter att jag städat för bilden naturligtvis. Min krittavla hänger inte helt med i svängarna :)

Det här veckoslutet kommer att vara det första på flera månader som jag inte tänker arbeta en enda sekund! Idag får vi middagsbesök av Mange och imorgon ska jag på leffa med kaverina från ÅA. Det blir så sköönt att bara chilla, se på Disney film och äta ostar. Drömmen.  Nu kommer jag även att ha tid att planera resan till New York! ÄÄ bara en vecka dit! Cats och La Traviata awaits!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar