Sofies header

Foodlys 1-årsdag

Skrivet av Sofie Sergelius 16.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vilken dag! Foodly fyllde 1-år idag och vi har verkligen haft fest. Nu har jag nästan samma känsla som dagen efter att vi lanserade Foodly.fi: utmattad, lycklig och rörd. Vilken fantastiskt dag alltså! Jag kunde inte ha önskat mig varken bättre väder eller bättre känsla på kontoret. Allt bara funkka.

Hela veckan har egentligen varit ganska hektisk med alla förberedelser - jag har gjort banners, reklamer på sociala medier och fixat till på sajten. Ja dessutom har jag inhandlat allt som behövs till en 1-års fest och blåst upp Gud vet hur många ballonger. Ja det låter ju hur roligt som helst det jag gjort - och det har det verkligen varit också. 

forberedelser

Jag hade stressat så mycket under veckan och jobbat långa dagar att jag idag kunde ta det någorlunda lugnt. Jag hade till och med tid för en långlunch med Anna, Sofia, Anna-Lena (som ju numera är på Lokal Tapiola men ändå part of our crew) och Linn (som snart ska komma tillbaka på jobb efter mammaledigheten!!) Vi satt och skvallra över en bit sushi. Det är nog så skönt att efter en stressig vecka bara kunna chilla och njuta av festligheterna.

jag och anna

Klockan 14.00 hade vi kaffe och tårta, a.k.a. Foodlys 1-års födelsedagsfest, för hela personalen på HSS Medias Vasa-kontor. Jag dekorera med banderoller, Anna blåste serpentin överallt och vi duka upp till ett riktigt barnkalas. Fyra olika kakor, mängder med godis, glasstrutar och slickepinnar. Total sockerchock. Sen höll vår VD Anna-Mari tal, och jag tänkte börja gråta, blev så jätte rörd. Det är verkligen en härlig känsla att få höra hur ens arbetsinsatser uppskattas. Sen kom ännu  redaktionen med en flaska skumppa och ett kort och då var loppet nästan kört. Jag öppna nämligen påsen med presenten först efter barnkalaset och blev riktigt tårögd. 

skumppa

Jag är otroligt tacksam över att jag har det jobb jag har. Varje dag är rolig även om det ibland kan kännas som om jag gör minst 5 personers jobb. Dagar som denna är de bästa. I dag var jag verkligen stolt mamma till en ettåring. Och tusen tack till alla som inte bara besöker sajten, utan även läser min och de andra bloggarnas bloggar. Sidan skulle ju verkligen inte vara något utan dem ♥ Alla som jobbar med Foodly (redaktionen, bloggarna, krönikörerna, annonsproducenterna, försäljarna och kundtjänsten) - jag får helt enkelt inte min tacksamhet i ord. Jag har definitivt världens bästa jobb.

Grattis sista ratt 1

PS. Hur duktig är inte jag då var inte rörde en enda tårta, eller ens smaka på en bit choklad eller tog lite godis? Det här med att komma i skick till bröllopet tas på allvar här. Nu bestämde jag mig ändå för att unna mig ett glas torrt vitt vin :) Det vill säga just nu. Over and out. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar