Sofies header

Kvällen innan Jakobs Dagar

Skrivet av Sofie Sergelius 19.07.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Foodly mattorg

Wow dom senaste veckorna har varit tunga. Har ringt flera samtal i timmen (nästan) , skaffat tillstånd, ritat kartor, fixat program etc. Och det har verkligen varit stressande, men nu ser jag ljuset i tunneln. Imorgon kl. 12 börjar Foodlys mattorg med program för barn. Det kommer hästar, kaniner, en åsna och får till torget, och kl 13.00 kommer HSS Medias super fina maskot Lofus att hålla en liten mellanmålskurs för barn. Tanken är att visa barn hur de gör ett eget mellanmål efter skolan utan att de behöver använda knivar, ugn eller spis. Och kl. 16 kommer årets kock Mattis Åhman att jag laga mat på råvaror han hittar på Reko (som har torg mellan 12-19). Imorgon kommer att bli så super rolig!! Kan inte vänta! Hur det än går så är jag all in imorgon! Och håller till från 9-22 på torget ifall någon vill komma och säga hej :)

Idag har varit lite annorlunda. Jag och Julia har köpt det vi behöver till morgondagens mellanmålskurs, satt upp ett tält som tänkte flyga iväg, och kört en paku fylld med olivträd.  Dagens höjdpunkt liksom!

IMG 20170719 144427

Olivträd i bakluckan, awesome.

Att ordna allt det här har varit lätt jämfört med hur det har varit att fixa alkoholtillstånd. Dessutom är det ju nog Ida-Marie som fixat det mesta, jag har bara hjälp på ett hörn, men har varit stressad nog för två.  Men på måndag fick vi alkoholtillståndet!!!! Wohoo!!!!! Så fyra bryggerier är på plats! De öppnar dörrarna kl. 15.00, men det finns bara 20 kundplatser så det lönar sig att vara tidigt ute :)

Nu har vi alla tillstånd i skick, tältet är på plats (ifall det inte blåst iväg), och blommorna är skaffade. Jag kom till och med ihåg att sätta iZettlen i laddning. The countdown starts NOW! Ses i Jeppis imorgon kl 12! 

Kommentarer

Skriv en kommentar