Sofies header

Överraska far på farsdag

Skrivet av Sofie Sergelius 11.11.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Vägen till en mans hjärta går genom magen, det vet ju alla. Och i min pappas fall en flaska vin till (maten) och lyckan är total. Imorgon på söndag är det farsdag, så jag har samlat ihop ett par förslag man kunde laga åt pappa imorgon. 

Eggs Benedict gratang thumbnail

Eggs Benedict gratäng

En Eggs Benedict gratäng är inte enbart god utan även super enkel att göra! Vanliga Eggs Benedict kan kännas lite väl jobbiga att göra men en gratäng är inga problem alls :) 

Calzone

Calzone

Calzone är en italiensk pizza som i alla fall min pappa brukar beställa på restaurang. En Calzone är en pizza som vikts på hälft och har en hel massa fyllning i sig. Min pappa tar nästan alltid en Calzone då vi äter på en pizzarestaurang.

Baconhotdog webb

Bacon hotdog

Hot dogs med en baconinlindad korv är inte bara till för grillsäsongen, utan passa även utmärkt till lunch eller middag på farsdag. Hot dogs är så trevliga att göra eftersom man kan variera fyllningen, korven och brödet enligt eget tycke :)

Baconbullar

Bacon- och lönnsirapbullar

Vem skulle inte villa ha en bulla till frukost eller till eftermiddagskaffet? Med en bacon- och lönnsirapsfyllning är dessa bullar nästan oemotståndliga! Whiskeykaramellen är the cherry on top.

Pulled pork hamburgare

Pulled pork Hamburgare

Vilken pappa skulle inte tycka om en hamburgare? Pröva på en klassisk biff, en med pulled pork eller varför inte en med en kikärtsbiff?

Tonfisktemaki webb

Temaki sushistrutar

Har du inte tid att laga sushi från grunden? Då kan du bjuda pappa på sushistrutar.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar