Sofies header

Sevendays Bucketlist

Skrivet av Sofie Sergelius 28.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

En bucketlist alltså. Just ett inlägg som jag i mitt senaste blogginlägg sa att jag inte gör: skriver om något som inte är direkt relaterat till mat. Men jag kunde inte låta bli helt enkelt. Jag har en bucketlist på min telefon, men om jag delar med mig vad jag tänkt så kanske jag till och med tar mig i kragen och gör det! Jag litar på att det här ska motivera mig att göra det jag redan hade på min lista att åstadkomma innan jag fyllde 25. Den tiden kom och susade förbi. Nästa är vad jag ska hinna med innan jag fyller 35! 30 är för nära, can't make it.

Hit vill jag resa: Dit jag aldrig varit tidigare, plus ett par ställen jag redan besökt. Tokyo (Japan) definitivt på nytt. Just nu ligger nog Australien, Nya Zeeland och New Orleans högst upp på listan.


Det här vill jag äta: ALLT! Det finns så mycket jag aldrig smakat på som jag vill äta nångång. Det jag genast kommer att tänka på är en super färsk Lobsterroll i Maine, Beignet i New Orleans och Ramen i Tokyo.

received 10153617765157118


En artist jag vill se live: Seal eller Josh Groban. Kan inte välja vem vilkendera.


Det här vill jag uppleva:  Halloween i Amerika. Älskar halloween och var redan som barn super jelly på alla jag såg i filmer och serier som kunde gå omkring och Trick or Treat på gatan. Det är en kultur jag önskar att vi sku ha i vårt land. 


Ett språk jag vill lära mig: Spanska flytande innan 30, franska före 35 och definitivt italienska där emellan.


En sport jag vill prova på: Fallskärmshoppning har jag redan flera år villat prova. Är bara rädd för att jag inte sku våga mera. 


Här vill jag bo: Tokyo utan tvekan. Och ser nog fram emot att flytta hem till Helsingfors så småningom, ifall det går att fixa med jobbet.


Den här boken vill jag läsa: Sinuhe Egyptiläinen på finska.


En kraftansträngning jag vill klara av: 100 kg benpress utan problem sku vara super cool.


En utmaning jag ska klara: Sku gärna klara av Tought Vikings eller Zombie Run :)


Ett äventyr som jag vill vara med om: Bo och arbeta på resande fot. Typ matjournalist worldwide.


Det här vill jag äga: Mitt eget liv. Vill inte att någon annan ska kunna styra och ställa i hur jag ska leva. Om det var ett tråkigt svar så vill jag rent materiellt äga ett privatflygplan. Just saying.


Ett jobb jag vill prova på: Är extremt nöjd med det jag redan valt att göra. Så samma sak men i ännu större skala.


Ett mål med min hälsa: Att klara av allt jag försöker utsätta min kropp för. Så nolo då man blir andfådd av att typ spring en kort stund. Om det sku bli typ en Zombie apocalypse så sku jag inte klara mig i det skick jag är nu.

KgfSp3X
En person jag vill träffa: Nigella Lawson!


En restaurang jag vill äta på: ÄÄÄ finns för många! Det som lockar allra mest är säkert ändå White Rabbit i Moskva eller Grotta Palazzese i Puglio Italien.


En känsla jag vill få känna: Totalt lugn. Ingen stress över något, och att inte ha något som borde/kunde/ska göras.


Det här vill jag skapa: Ett liv som jag älskar, där jobbet känns mera som en hobby och där familjen har det bra.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar