Sofies header

Välkommen till Foodly

Skrivet av Sofie Sergelius 14.03.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Todays is the day

 

Vad spännande! 6 månader sedan var allt detta bara en dröm, men idag är det verklighet! Foodly.fi goes live. Det har varit många långa dagar dom senaste månaderna, men nu är dagen jag väntat på här. Vem är jag och varför är jag så glad just idag?

Jag heter Sofie och har sedan oktober 2016 arbetat som projektchef på HSS Media. Mitt projekt? Foodly. En sida för dig som ÄLSKAR mat.

Jag har tagit den långa vägen till arbetslivet och efter åtta år med studier blev jag klar på Halloween 2016, en månad efter att jag börjat jobba med mitt drömjobb. Att få jobba med mat och webbsidor? Are you kidding me! Det var som ett aprilskämt att se arbetsplatsannonsen i ÖT i juni. Eller nå int var det precis jag som såg den. En kompis skicka bild på annonsen :) Anyhoo, här är jag nu.

När jag inte sysslar Foodly så är jag helst i köket. Jag älskar allt som har med mat och måltider att göra, men hyser en kärlek för asiatiskt. Det blir ofta sushiskålar och Poke i mitt hushåll. Borstj blir det också en hel del faktisk.

Sik Poke

I den här bloggen kommer jag att berätta om vardagen som innehållsproducent, projektchef och diktator på Foodly. Jag experimenterar gärna, både på gott och ont. Ibland blir det super, ibland måste Erik gå efter Kotipizza. Sånt händer.

Har ni något ni vill veta om Foodly, eller vill komma med goda råd så är det bara att kontakta mig. Mina kontaktuppgifter hittar ni här på sajten under Kontakta Oss.

Lots of love, hoppas ni trivs 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar