IMG 8337

Gröna granna sköna sanna sommar

Skrivet av Aida Lax 10.07.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Vad har hittills hänt i sommar?

I år fick jag börja sommarlovet extra tidigt, då målflaggan för proven i studentexamen kunde hissas i mars. Sedan mars har dagarna gått åt jobb. I sommar jobbar jag på restaurang Strampen här i Vasa, och efter arbetsdagens slut känner man sig väldigt orkeslös - speciellt om dagen varit varm och solig. Denna hetta gör en verkligen matt. Vid sidan om jobb har jag hunnit fira min examen två gånger med hemmafest i trädgården. Jag har även spelat minigolf, doppat mig en par gånger (den första gången var vattnet så varmt och skönt så man kunde ha simmat hela kvällen!!) och varit på en mysig jazzkonsert utomhus. Och firat midsommar, förstås. Då avnjöts en god middag hemma i trädgården och därefter bar det av till Gamla hamn, var firandet fortsatte tillsammans med vännerna. Sedan tillbaka hem var kvällen fick avslutas i badtunna. Avkoppling på hög nivå. 
 
Så har sommaren sett ut hittills. Och så har jag varierat allt detta med jobb. Troligtvis kommer alla sommarplaner hända runt hemknutarna i år med tanke på den rådande pandemin. Men det har jag ingenting emot faktiskt. Får jag några dagar ledigt från jobbet ska jag absolut hitta på något roligt att göra, men också ta dagen som den kommer och lägga tiden som kommer på att slöa. Det sistnämnda kallar jag mer för sommarlov, i jämförelse till det förstnämnda. 

Klanning2Klanning1Här är förövrigt klänningen jag skulle ha på mig under midsommaren. Förstås ändrar jag mig i sista sekund och väljer något annat, men denna kommer definitivt att komma till användning i sommar! Detta ögongodis hittade jag på H&Ms säsongrea. Här kan du hitta den: https://www2.hm.com/sv_fi/productpage.0970161002.html .

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar