Alexandra alanning

0 motivation

Skrivet av Alexandra Grahn 29.08.2017 | 1 Kommentarer

All höstpepp jag hade för nån vecka sen har nu hux flux förvandlas till höstdepp, typ. Har 0 motivation just nu. Inte så bra när man ska jobba hela sju dagar i sträck den här veckan. Har jobbat en dag så sex more to go, wohoo. 

Jag som tidigare skrutit på att jag haft ett så fantastiskt jobbschema fick se mig nu när jag så vad hösten innbar. Jag vill ju jobba så det känns dumt och surt att klaga men det var ganska tufft schema inplanert för min del tycker jag. Jag hoppas jag orkar. 

Namnlos design 2

Sen är det inte längre sommar här på ön. Vaknade upp till regn idag. Börjar ha svårare att röra på mig. Bébébumb gör det svårt att vända sig i sängen och om jag lyckas vända mig blir jag kissnödig. Nå för att nu nämna nåt positivt som hänt här så fick jag mammalådan i helgen. Blev helt lyrisk så mycket fint fanns där <3 Och bara jag orkar mig igenom en och halv vecka jobb så far vi till Grekland sen. Så nog händer det ju bra saker också. 

 

Ha det bra! 

Kommentarer

  • Aidai 29/08/2017 7:04pm (6 år sen)

    Ja brukar fösök bok in na smått och gott i bråda dagar, så ja orkar genom hela veckan! Typ, en fika med en vän, äta na extra gott, tving Simon ti ge massage? ;)

    • Alexandra Grahn 30/08/2017 10:59am (6 år sen)

      Bra tips Ida speciellt hede me massage ;) Hoppas allt e bra me dig, saknar dig!! Kram

Skriv en kommentar