Alexandra alanning

Äntligen en sänggavel

Skrivet av Alexandra Grahn 24.08.2017 | 1 Kommentarer

Jag har länge drömt om en sänggavel till sängen. Redan när vi bodde i Vasa gick jag och drömde om en sänggavel men det kändes för dyrt att skaffa som studerande. När vi sen flytta till Åland och bodde i hyreslägenhet hade sovrummet snedtak så de gick inte. Men nu, nu har jag tagit tag i saken och köpt en gavel till sängen.

IMG 1137

Den är inte samma färg som själva sängen men det syns ju int när man har överkast på. Det kändes som att sängen blev mer en riktig säng nu när gaveln kom till. Perfekt höjd är den också, tittade på en som var tio cm högre men den hade nog känts som en tron. Nu behöver vi ännu en taklampa till sovrummet och kanske något ovanför själva sänggaveln. Har alltid varit emot att ha tavla eller hylla ovanför sängen eftersom jag är rädd att den ska falla ner mitt i natten. Det kanske finns nåt annat lättare man kunde ha där så att väggen känns mindre tom?

Annars då, jag har frilansvecka / några lediga dagar den här veckan. Skönt att ta de lite lugnare. Ska precis sätta igång och skriva ut intervjuerna jag gjort. Har haft rådgivningsbesök i veckan och också gjort ett sockerbelastningstest på sjukhuset. Usch det var inte kul att göra det jag va yr hela dan efteråt. Som tur hade jag bra värden och ingen graviditetsdiabetes. 

IMG 1122Har tagit så otroligt lite magbilder. Borde ta mer för min egendel för klart att det är roligt att se tillbaka på det sen och se hur man såg ut. Men nu först har magen börjat synas ordentligt, riktigt så att den ploppat fram. Har fortfarande fått må bra och det är jag tacksam för. Lite små krämpor men inget som jag lider stort av. 

 

Ha det bra <3 

Kommentarer

  • Hanna Stigzelius 24/08/2017 8:15pm (6 år sen)

    Snygg sänggavel! Var hittade du den? Jag är nämligen också ute efter en, men verkar inte riktigt hitta "den rätta"... Och så fin liten bump :)

    • Alexandra Grahn 29/08/2017 10:51am (6 år sen)

      Tack! :) den e från en möbelkedja som heter EM möbler eller EM home. En svensk kedja som finns här på ön. Vet inte om det finns på fasta Finland? Vi har köpt soffa därifrån också, dom har jättefina möbler :)

Skriv en kommentar