Århundradets utskällning!

lördag 21 oktober 2017 - 12:34 | 0 Kommentarer

Alltså min vecka som började så bra med ledig måndag och föberedelsekurs på BB. Det gick från harmoniskt till kaos över en natt. 

Vi har länge väntat på att en grej ska fixas i vår lägenhet (egentligen flera smågrejer). Vi köpte i våras en INFLYTTNINGSKLAR lägenhet som inte har varit det sen dess. Suck. Det är en lång historia men det som hände i tisdags var att när jag kom hem från jobbet på märkte jag att byggare hade varit inne i vår lägenhet utan att meddela och utan att meddela vad dom kommer att göra. Dom har spacklat något med ett lim/medel som luktar i hela lägenheten och det går inte att bo där.

Det hade gjorts i alla lägenheter i huset och ingen kunde bo där. Men byggfirman hade inte meddelat oss att de tänker gå in till oss. Jag blev så förbannad. Ringde och skällde ut ägaren till byggfirman för man går inte in till någon utan lov! Och om man tänker göra något som gör att de som bor i huset inte kan vistas där på några dagar så ska man väl meddela det länge på förhand! 

Alltså känslan av att komma hem och märka att någon för det första varit hemma hos en utan att man vetat om det och för det andra att man inte kan bo där var hemsk. Det var sent på kvällen och vi var utan ett fungerande hem. 

Jag är inte den som tror på att stå och skrika på folk men byggaren fick århundradets utskällning av mig. Och det förtjänade han. Passa på att samtidigt nämna en annan grej som vi väntat på sedan maj som de sagt att leverantören inte har skickat. Vetni, mittiallt hade den grejen anlänt nästa dag och kunde sen installeras. Att man ska måsta skälla ut någon innan de gör sitt jobb/de som har lovats har jag svårt att förstå. Hur svårt kan det va?

På tisdag kväll fick vi snabbt rafsa ihop lite övernattningsgrejer åt oss och fly till Simons föräldrar. Lägenheten luktade ännu följande dag så vi bodde två nätter på hotell. Räkningen får de som vi köpte lägenheten av stå för.

IMG 1467

Vi har ju numera bara en bil och jobbar så olika tider så vi kunde int bo hos svärisarna utanför stan mer än en natt. Det blev en staycation för oss på hotell Pommern två nätter som ju råkar har en helt fantastisk frukost. Men jag var ändå förbannad i flera dagar. 

 

Nu är vi hemma igen och lukten är borta. Det ska fortsätta bygga här i nästa vecka men nu meddelar de allt åt oss på förhand och ingen går in hit utan lov (som om sånt inte vore självklart från första början men tydligen inte). 

 

 

 

 

 

 

Kategorier:

Livet på ön

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.