Alexandra alanning

Att vara tacksam

Skrivet av Alexandra Grahn 07.08.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej! Ny vecka igen. Känns inte så för mig eftersom jag börjar veckan med två lediga dagar. Megaskönt att bara få slappa. Hade vila fara ut till Seglinge eftersom min lillasyster e här den här veckan och jobbar som simlärare men jag hitta inga bra färjturer att åka med så jag tror lämnar tyvärr. Hon kommer hit sen när hon har jobbat klart. Bra med lite syster här.

Och på tal om syskon min lillabror och hans flickvän har varit här i några dagar de åkte hem idag. Roligt att ha dem här. Vi var bland annat till Uppsala i lördags och shoppa lite. Vi har bockat av lite grejer på listan till babyn. Var till Babyworld helt crazy stort ställe med bara barn- och babygrejer! Vi köpte en Stokke-stol med tillhörande babysitter. Hoppas det är bra investering. Vi köpte barnvagn begagnad så det kändes ok att lägga lite mer pengar på en sitter och stol istället. 

Preggo-status just nu är riktigt bra. Magen växer, babyn sparkar och jag har bara pikulite foglossning ibland. Dom dagar jag är ledig ser jag till att inte göra för mycket så att jag får vila och återhämta mig. 

Känns som att man har mycket att vara tacksam för just nu. Har haft nära och kära här på besök i flera omgångar och jag får må bra. Jobbet fixade sig också och vi förbereder sakta men säkert på att bli tre här i slutet av hösten. 

IMG 7115Lite den känslan man har just nu.. OCH jag har just bakat en blåbärssmulpaj! 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar