Alexandra alanning

Back in town!

Skrivet av Alexandra Grahn 21.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej! Är tillbaka efter semester och sol. Hade nog datorn med till Grekland men vem orkar göra något vettigt förutom att ligga i en solstol och läsa och lyssna på poddar? 

IMG 1303Och såklart bada i medelhavet. Aaah medelhavet vad jag saknat dig! 

Tänkte skriva en liten recension av Parga och vårt hotell för det är verkligen ett ställe jag rekomenderar. Även om det hände en liten grej som gjorde att resan blev lite mindre rolig där en dag. Det får bli senare. Nu är jag tillbaka på ön och på jobb. Jag ska jobba ännu nästan hela oktober innan jag blir mammaledig. Alltså det är inte så mycket kvar, tiden går så fort men ändå så långsamt. Är i vecka 30 (!) nu och jag tror att den här sista tiden går trögast. Börjar också ha lite svårt att röra på mig. 

Annat nytt, jag har sålt min bil! Är billös för första gången sedan jag var 18 år. Har ju kört omkring med min fina golf i många år men sen vi flytta till Åland har vi sagt att vi enbart ska ha en bil. Så nu for golfen, kändes lite ledsamt men jag tror den fick ett bra hem. Nu när vi ska bli tre så behöver vi en praktisk och stor bra bil. Simons bil är jättelåg och inte alls praktisk sen när man ska ha barnvagn och grejer i den så vi har tänkt satsa på THE familjebil nämligen en Volvo V70. Vi har inte fått den ännu och vi ska väl troligen upp till Österbotten för att hämta den. 

Ha det bra! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar