Alexandra alanning

Billigt julpynt & guilty pleasure-låt

Skrivet av Alexandra Grahn 20.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hej! 

Idag har jag varit ledig. Tog sovmoron och fixa lite grejer hemma på morgonen och for sen till redaktionen för att städa och "inreda" min nya kontorshörna. Saknade tidningsställ så jag gick till Emmaus här i Mariehamn för att se om dom hade nåt. Hitta två vita tidningställ där för 50 cent styck och så köpte jag fyra pappersstjärnor. Hade tittat på liknande på Indiska men tyckte de var så dyra. Betala tre euro (!) för alla stjärnor plus tidningsställen! 

Två stjärnor hängde jag upp på redaktionen och två tog jag hem. Så här ser min nya jobbhörna ut, jobbar några dagar till sen slutar ja. 

image11

Vet inte riktigt hur eller var jag ska hänga stjärnorna här hemma. En hänger i fönstret nu och den andra från "loftet". 

image12

Jag köpte nästan allt julpynt på rea efter förra julen. Vi höll på att flytta till Åland då och jag visste att vi kommer fira jul här. Det är första gången jag och Simon har en julgran. Vi har förut alltid firat jul hemma med våra familjer och Vasa-lägenheten pyntades sparsamt eftersom vi var där så kort tid i december.

Men nu! Har kanske tagit i lite, hehe, men det är så roligt att få pynta granen och hänga upp girlanger och stjärnor. Grangirlangen köpte jag på Blossoms rea, nästan alla julgransbollar är också köpta på rea. Jag ville att julpyntet skulle gå så mycket som möjligt i rött. Det är kanske inte världens matchi matchi men jag gillar det :) Har också en åländsk flagggirlang i granen! 

 

På tal om nåt helt annat. Denna låt har jag spelat på repeat idag. En låt som jag gilla i högstadie eller lågstadie! Savage Garden - To The Moon and Back.

En riktig guilty pleasure-låt från 90-talet! Notera när han rör läpparna att det inte riktigt är synkat med musiken på alla ställen. När man va liten fatta man ju int att folk mima på musikvideon, trodde ju att man spelade in och sjöng samtidigt. 

 

Nu ska jag se på Skam som alla pratat om. Det bästa med julen är att bädda ner sig i soffan med en massa gott och en bra serie eller film. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar