Alexandra alanning

Det hade jag tänkt göra

Skrivet av Alexandra Grahn 04.05.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Har så många påbörjade blogginlägg i huvudet i skrivverktyget på Sevendays och worddokument öppna men varje gång jag ska skriva klart är det en Sally som behöver mig. 

Jag har tänkt skriva om hur Sallys dåliga sömn vissa nätter gör att vi sitter uppe och tittar på natt-TV. Jag har tänkt skriva om hur man känner att man som ung och mitt i livet "måste" uppnå och göra en massa saker. Jag har tänkt skriva om en åländsk dokumentär som handlar om spelbolaget PAF och jag har tänkt skriva om en rolig serie på Netflix som jag tittat på.

Allt har jag tänkt på men inget blivit gjort. 

DSC 0262

Det är mycket jag har tänkt göra men inte hunnit. Vi har ännu inte varit till Sverige på vår shoppingresa som vi hade tänkt göra i slutet av april. Och vi har ännu en massa vinterkläder framme som borde packas ner för vetni, snart är det sommar.

Riktigt på riktigt faktist för igår såg jag det första sommartecknet på Åland: De stora kryssningsfartygen har börjat anlända! (såna som på vintern kryssar i Karibien och sommaren Östersjön)

Tyckte också det var konstigt när det gick folk utanför oss med kamera i högsta hugg. Sen jag gick ut och såg ett enormt kryssningsfartyg i hamnen här brevid och Mariehamn invanderas av en sådär tusen tyska turister. 

Så nu blir det sommar, nu blir det sol nu blir Åland fullt av turister igen.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar