Alexandra alanning

Det trodde jag inte innan jag blev gravid

Skrivet av Alexandra Grahn 18.11.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

 Det finns mycket med en graviditet man inte fattar på riktigt innan man själv är där. Man har ju hört och läst om hur det kan vara men jag tror att vissa grejer fattar man aldrig riktigt på riktigt innan man själv får uppleva det. Som till exempel: 

 

"Jag längtar efter att få tillbaka min kropp" Vadå tänker man, det är ju bara nio månader av ditt liv hur tungt kan det va liksom? Svaret är TUNGT. Nu har jag verkligen börjar längta efter att vara vanlig igen. 

 

"Jobbigt med halsbränna" Innan jag blev gravid hade jag aldrig haft halsbränna. Nu har jag ibland så svår halsbränna att det riktigt gör ont i halsen av de sura uppstötningarna, usch! 

 

"Det är så roligt att köpa barnkläder" Nog hade jag tänkt att det skulle vara roligt men inte så här roligt! 90 procent av det jag köper nu är något åt babyn. Själv har jag gått över till Simons garderob för att hitta nåt som ryms på mig. 

 

"Gråter för nästan ingenting" Japp. Har så lätt till tårar och angstar över minsta lilla sak. Ena dagen är jag riktigt hopplös och oroar mig över att USA och Nordkorea ska starta kärnvapenkrig och att det är strategiskt dåligt för Finland att vara mitt emellan. Andra dagen cyklar jag med en hand på styret till Mattishallen och köper lunch, lätt som en plätt inga bekymmer i världen. 

 

"Sista veckorna går långsammast" Det har ju gått så lång tid redan att en månad borde kännas som ingenting. Svaret är att det gör det verkligen inte. Det går såå låångsamt och man bara väntar och väntar (samtidigt som man nog är lite nervös inför det som komma skall) att något som börja hända. 

IMG 1483

MY HIPS DON'T WORK  Här hade jag slängt mig i sängen en dag efter jobbet och fastna. Det tog så ont i höften att jag inte kom upp själv utan måsta vänta på att Simon kom hem från jobbet och lyfte mig. 

 

 

 

Kommentarer

  • Jenni 18/11/2017 8:39pm (6 år sen)

    Håller med om allt du skriver, men fast det var rätt jobbigt kan jag nu 3 månader efter sakna att vara gravid :D

Skriv en kommentar