Alexandra alanning

En första av många.

Skrivet av Alexandra Grahn 21.12.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Årets mörkaste dan var det visst. Dagen till ära for jag och bebben ut på premiäråk med vagnen. Supernervöst och lite skrämmande. Men det fanns inte en chans att jag skulle orka sitta inne en dag till. 

Det gick bra. Bebben var nöjd och somnade nästan genast. Däremot glömde jag överdraget eller vad det nu kallas det där som man har ovanpå liggdelen. Men det gjorde väl int så mycket, åkpåsen var varm och skön och jag får väl komma ihåg den nästa gång istället. Jag lyckades också få med mig lite onödiga grejer i korgen bland annat regnskyddet låg där så när jag skulle packa ner det jag handlat i affären rymdes det nästan inte.

Nå, nästa gång ska jag se till att inte ha en massa annat där när jag far ut. Stannade också säkert hundra gånger och kollade om hon hade för varmt eller kallt. Hon hade riktigt bra däremot var jag genomsvettig när vi kom hem. Mycket att lära sig och tänka på, huhhu! 

3B107A07 E7F4 42C8 BEE2 455863DF74A4 PREMIÄRÅK Hade lite svårt att tro att det var årets mörkaste dag när solen sken så fint. 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar