Alexandra alanning

En god orsak att resa iväg

Skrivet av Alexandra Grahn 18.05.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Försöker packa försöker städa försöker tvätta kläder samtidigt som bebben ska vaggas till sömns. Det går sådär. Fullt upp, kaos, bombnedslag i vår lägenheten.

Imorgon den här tiden ska vi befinna oss i bilinchekningen på väg ombord på färja. Får se hur vi lyckas om vi får med allt och hur vi hinner. 

DSC 0284

Vi ska till Österbotten eftersom det nalkas bröllop, en god vän ska gifta sig. Att få åka iväg med bröllop som orsak kan vara en av dom bästa. Österbotten, here we come! 

IMG 4332

IMG 1878

 

Kommentarer

  • J 28/05/2018 10:51am (2 år sen)

    Hej!

    Vi har funderat på att resa till Åland i sommar. Vi har en några månaders gammal bebis och undrar om det är någon vits att resa dit med en så liten? Har du några tips på vad man kunde göra där, förutom att strosa runt och se på de vackra landskapen? :)

    • Alexandra Grahn 28/05/2018 2:54pm (2 år sen)

      Hej! Vad kul att ni tänkt på Åland! Har faktiskt på gång ett inlägg om tips gällande sommar-Åland men kan ju redan nu slänga iväg några här. Det första jag tänker på är mat mat mat! finns ju så sjukt god mat här tycker jag. Stallis, ÅSS, Bodegan, Ångbåtsbryggan osv. Sen hur barnvänligt det är ju en annan sak. Vi har börjat gå på restaurang med vår Sally nu men hon är ju fem månader snart ett halvår. Men goda matställen rekommenderar jag absolut! Vill man bara fika ska man ta sig till Nonna Rina och äta belgiska våfflor. Det händer massor här under sommaren. Lönar sig att kolla in den här sidan : http://www2.visitaland.com/sv/evenemang. Beror ju på när ni tänkt komma och vad som är på gång men där kan man söka och se lite vad som händer, stort som smått. Åker ni ut till Eckerö ska ni ta er till Post- och Tullhuset och besöka Cafe Tsareva, jättefint ställe. Om det är varmt om man int vill bada i havet kan man använda Hotell Arkens pool. Åtminstone förra sommaren fick man även som icke hotellgäst bada och sola där. Riktigt fint poolområde :) Lite råddigt svar kanske men lönar sig absolut att kolla evenmangkalendern och se vad som är på gång. Hoppas ni hittar nåt kul!

Skriv en kommentar