Alexandra alanning

Ett preggo i Sthlm

Skrivet av Alexandra Grahn 16.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Tack för alla fina grattisar och lyckönskingar om graviditeten! Bara på en vecka har det börjat synas mer och för någon dag sen var det som att en tydlig mage som ploppa fram. Så nu börjar man nog också misstänka att jag kan vara gravid och  inte bara lönnfet ;) 

Det känns som att det är jätte många andra omkring en som också har babynyheter! Så roligt <3 Kanske för att man själv ska få barn så märker och tänker man på det ännu mer. Jätteroligt hur som helst. 

Idag har jag vilat hela dan legat på soffan och tittat på Vi på Saltkråkan och ätit godis. Vi var hela dan i Stockholm igår och sånt tar på krafterna speceillt när man är lite preggo. Vi som bor på Åland har ju Stockholm bara några timmar ifrån. Sällan har jag mycket ärende dit så det blir inte så ofta att man åker över men när man väl far stannar man gärna hela dan. Det gjorde vi igår. Åkte tidigt på moron och kom hem på kvällen. 

Jag var i behov av lite nya kläder som jag ska rymmas i nu när magen har börjat växa och Simon och en kompis skulle handla kostym. Jag var inte särskilt intresserad av kostymshopping så jag mötte upp min kompis Lena som bor i Stockholm. Vi sökte efter en H&M som hade mamma-kläder och vi gick igenom tre (!) H&M innan vi hitta en som sålde kläder för gravida. Men nu är jag utrustad med nya gravid-leggings eller infinitypants som jag kallar dem eftersom de ser ut att bara fortsätta i all oöndlighet. Hitta lite annat smått och gott också. 

COS min favoritbutik hade rea men jag köpte bara ett plagg därifrån, en kjol som jag kan ha på på mig nu i sommar. Hann också en sväng via Åhlens baby- och barnavdelning och oj vad mycket fint det fanns där! Måst absolut dit en sväng igen innan babyn föds. 

Det var varm dag och jag gick ganska långsamt så att mitt sällskap fick alltid vänta på mig. När vi skulle börja bege oss mot cityterminalen och hem sådär en timme innan bussen skulle gå protestera jag och tyckte vi nog hann med nån butik ännu. Sällskapet förklarade sådär försiktigt åt mig att vi behöver nog börja röra på oss redan nu för att jag går ganska så långsamt. Jahapp då var man där, det långsamma preggot här hej. 

Det var en fin dag. Stockholm var fullt av turister. Jag och Lena satt en stund i Kungsträdgården och sen for vi på fika till Sturekatten. Hade hört talats om det och tänkte att det ska vi prova på.

IMG 0591

 Vi satt på Sturekattens innergård. Mysigt ställe. 

Det är nog en liten lyx att kunna åka över till Stockholm så där bara när man vill. Nu har jag storstadskvoten fylld för ett tag framöver och kan bra lunka på här hemma på Åland tills jag behöver lite storstad igen.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar