Alexandra alanning

Filmlistan

Skrivet av Alexandra Grahn 24.08.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Filmlistan varsågod : 

Jag tycker att filmer är: Ett av de bästa sätten att konsumera kultur på. Sen medialinjen kan jag inte se på en film på samma sätt som förut. Kurserna vi hade där gav mig ett helt nytt sätt att se på rörlig bild på. Jag uppskattar film på annat sätt nu men stör mig också på en del typer av bild och klippning. Men jag kan också bli helt tagen av en rörlig bild på ett sätt som jag inte skulle ha blivit innan.

 

Den bästa film jag sett: Love Actually. Älskar filmer med brittiska skådespelare. Kan se den hur många gånger som helst. Favoritscenen är den i början på Heathrow när Hugh Grant säger det här:

b22a610bbc4bbb51c309757b44443c81Bild från pinterest 


Bio eller hemmamys: Hemmamys 


Den här filmen borde aldrig ha gjorts: När lillasyster var här såg vi en enormt dålig film som finns på Netflix. Den hette Rumor has it med Jennifer Aniston. Vi skratta till sista bara åt den för den var så skit. 

En film som berört mig: Har svårt att välja en. När jag var liten var Titanic en film som berörde mig och jag blev helt besatt av fartyget och dess historia. Blev också förälskad och betagen av Gone with the the wind en gång. Ju äldre man blivit har man sett så många filmer att man nästan inte kommer ihåg allt. Men en film som berörde mig var en ny film som finns på Netflix som heter The fundementals of caring. 

Mitt bästa biosällskap: En kompis eller Simon. Har också gått på bio helt själv, inte så dåligt det heller. 

Det bästa att äta framför en film: Chips och dipp + vin till. 

Hen skulle spela huvudrollen i filmen om mig: Cameron Diaz, hon e bäst! 

Den senaste film jag såg: What happens in Vegas och Bad teacher.  Såg dem med lillasyster när hon var här, romcoms man kan se hur många gånger som helst. Gäller typ alla filmer med Cameron Diaz.

Så rolig! 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar