Alexandra alanning

Flicka Grahn

Skrivet av Alexandra Grahn 23.01.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej från en hemmamamma. Har varit så otroligt lat de senaste dagarna. Inte orkat mig ut ur huset. Förra veckan var det läkarbesök för både mig och Sally, olika dagar ofc, så vi måsta iväg och stressa med allt som hör till packa, klä på oss, äta, packa in i bilen osv. Så nu när vi inte har något vi måste göra så chillar vi bara. Det är skönt några dagar tills jag börjar krypa på väggarna här och måste ut. 

Jag har äntligen (föhoppnigsvis) börjat bli bättre. Medicinen hjälpte och jag har bara ont i bröstet vissa dagar. Det tar på krafterna att hela tiden ha ont och att hela tiden fundera på varför man har ont så nu har jag bestämt mig för att int tänka på det så mycket. Det blir som det blir. Blir det värre söker jag hjälp igen och då får jag ta itu med det då. 

Sally hade rutinbesök hos barnläkaren förra veckan och då var det en AT-läkare med som skulle ha hand om besöket. Det hände en lite rolig grej när vi kom in dit och AT-läkaren trodde att Sally hette Flicka i förnamn. 

Han ba: Jasså, heter hon Flicka Grahn? 

*pinsam tystnad*

Jag: Nej hon heter Sally men hon är en flicka. *pinsamt igen* Försökte liksom skämta bort de med det blev bara värre. 

IMG 1834

En nyfödd flicka Grahn. I helgen blev hon sex veckor. 

Bör väl nämnas att han inte hade svenska som modersmål och var lite nervös tror jag. Men lite småroligt var det. Nå nu slapp han ju fundera på varför så många barn hette antingen flicka eller pojke i förnamn. 

 

Ha det bra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar