Flytt och snö

måndag 17 april 2017 - 12:28 | 0 Kommentarer

Förutom att jag tillbringat några dagar i Lappland har vi också hunnit flytta. Hann sova en natt i nya lägenheten innan jag stack iväg till Ylläs. Lämnade Simon hemma med ett flyttkaos som hette duga, uups. Nåväl sist vi flytta var det jag som fick ta hand om kaoset (i gamla lägenheten) ensam eftersom han måsta iväg till Åland och nya jobbet. Nu är vi lika. 

Lappland var otroligt bra på alla sätt. Liite dåligt väder ibland när det plötsligt kom snöyra från ingenstans. Jag som knappt motionerat alls i år fick ihop 40 km i skidspåret på tre dagar. Eftersom vädret inte var på bästa sidan hela tiden blev det bara en dag i backen. Jag är en riktig Lapplands-nörd och skulle helst alltid åka på semester norrut. Jag tog flyg från Mariehamn till Helsingfors och sen vidare till Kittilä där familjen sen kom och hämta upp mig, dom hade kört upp från Österbotten. På ditvägen sov jag en natt i Helsingfors och på hemvägen blev det att vänta några timmar på flygfältet på kvällsplanet till Mariehamn. Med andra ord det funkar bra att resa från Åland till Ylläs. 

 

Annars då, det dåliga påskvädret nådde Åland också. Vi gjorde inget speceillt under påsken jag var lite trött efter Lapplandsresan så har mest vilat och så har vi städat ur gamla lägenheten och lämnat tillbaka nycklar. Nu bor vi bara på ett ställe. Ska ta bilder i nått skede av nya lyan men än är det lite kaos här. Jag borde fortsätta med mina studier men är fortfarande i lite semestermode och har svårt att komma igång. Nåväl det är en perfekt dag att sitta inne eftersom det är kallt ute och snöar lite! Usch! Våren, kom på riktigt nu säger jag bara. 

 

 

 

 

 

Kategorier:

Livet på ön

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.